প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী দাইস্পোরাশিংগী মফমদা ভারত কো জানিয়ে কুইজতা শরুক য়ানবা ৱাফম থমখ্রে
23 NOV 2024 9:15AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ভারতকী দাইস্পোরা অমসুং অতোপ্পা লৈবাকশিংদগী মরুপ মপাংশিংগী মফমদা ভারত কো জানিয়ে (নো ইন্দিয়া) কুইজতা শরুক য়ানবা ৱাফম থমখ্রে‍। কুইজ অসিনা ভারত অমসুং মালেম পুম্বদা লৈরিবা মাগী দাইস্পোরাশিংগী মরক্তা মরী চেৎশিনহল্লি অমসুং ঐখোয়গী ইনাক খুল্লবা পারী পুরীগী লন অমদি মচু মমেন্না থল্লবা নাৎপু মমুৎ তানা খঙনবা নীংথিরবা পাম্বৈ অমসুনি হায়খি‍।
X তা থাগৎপা পাউজেল অমঅদা মহাক্না ইখি:
“ঐখোয়গী দাইস্পোরাশিংগী লৈনরিবা মরী চেৎশিনহল্লিবা!
মপান্দা লৈরিবা ভারত মচাশিং অমসুং অতোপ্পা লৈবাকশিংদগী মরূপশিংগী মফমদা #BharatKoJaniye কুইজতা শরুক য়াবিনবা ৱাফম থমজরি!
bkjquiz.com
কুইজ অসিনা ভারত অমসুং মালেম পুম্বদা লৈরিবা মাগী দাইস্পোরাশিংগী মরক্তা মরী চেৎশিনহল্লি‍। ঐখোয়গী ইনাক খুল্লবা পারী পুরীগী লন অমদি মচু মমেন্না থল্লবা নাৎপু মমুৎ তানা খঙনবা নীংথিরবা পাম্বৈ অমসুনি‍।
অথোয়বশিংনা #IncredibleIndia ইন্দিয়াগী অঙকপনা থল্লবা শক্তমশিং এক্সপিরিএন্স তৌনবা তাঞ্জা অমা ফংগনি‍।”

Prime Minister's Office
Prime Minister urges the Indian Diaspora to participate in Bharat Ko Janiye Quiz
23 NOV 2024 9:15AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today urged the Indian Diaspora and friends from other countries to participate in Bharat Ko Janiye (Know India) Quiz. He remarked that the quiz deepens the connect between India and its diaspora worldwide and was also a wonderful way to rediscover our rich heritage and vibrant culture.
He posted a message on X:
“Strengthening the bond with our diaspora!
Urge Indian community abroad and friends from other countries to take part in the #BharatKoJaniye Quiz!
bkjquiz.com
This quiz deepens the connect between India and its diaspora worldwide. It’s also a wonderful way to rediscover our rich heritage and vibrant culture.
The winners will get an opportunity to experience the wonders of #IncredibleIndia.”