প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা গয়ানাগী শক্নাইরবা ক্রিকেত শান্নরোয়শিংগা উনখ্রে
ক্রিকেতনা ভারত অমসুং গয়ানা হেন্না নকশিন্নহল্লে অমসুং ঐখোয়গী নাতকী মরীশিং চেৎশীনহল্লে: প্রধান মন্ত্রী
22 NOV 2024 5:17AM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গয়ানাগী শক্নাইরবা ক্রিকেত শান্নরোয়শিংগা উনখ্রে অমসুং ক্রিকেতনা ভারত অমসুং গয়ানা হেন্না নকশিন্নহল্লে অমসুং ঐখোয়গী নাতকী মরীশিং চেৎশীনহল্লে হায়না ফোঙদোকখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ক্রিকেতনা শম্নহল্লে! গয়ানাগী শক্নাইরবা ক্রিকেত শান্নরোয়শিংগা উনরে। শান্নবনা ঐখোয়গী লৈবাকশিং হেন্না নকশিন্নহল্লে অমসুং ঐখোয়গী নাতকী মরীশিং চেৎশীনহল্লে”।

Prime Minister's Office
Prime Minister interacts with leading cricket players of Guyana
Cricket has brought India and Guyana closer and deepened our cultural linkages: PM
22 NOV 2024 5:17AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi in an interaction with leading cricket players of Guyana today remarked that Cricket had brought India and Guyana closer and deepened the cultural linkages.
In a post on X, he wrote:
“Connecting over cricket! A delightful interaction with leading cricket players of Guyana. The sport has brought our nations closer and deepened our cultural linkages.”