প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
বড়ো সংস্কৃতি আৰু জীৱনৰ বিভিন্ন ক্ষেত্ৰত বড়ো লোকসকলৰ সফলতাত ভাৰত অত্যন্ত গৌৰৱান্বিত: প্ৰধানমন্ত্ৰী
15 NOV 2024 10:35PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি প্ৰথম বড়োলেণ্ড মহোৎসৱত অংশগ্ৰহণ কৰাৰ পিছত কয় যে বড়ো সংস্কৃতি আৰু জীৱনৰ বিভিন্ন ক্ষেত্ৰত বড়ো লোকসকলৰ সফলতাত ভাৰত অত্যন্ত গৌৰৱান্বিত।
এক্সত নিজৰ এটা পোষ্টত তেওঁ লিখিছে:
“আজি সন্ধিয়া দিল্লীত বড়োলেণ্ড মহোৎসৱত অংশগ্ৰহণ কৰি অতিশয় আনন্দ অনুভৱ কৰিছোঁ। ভাৰত বড়ো সংস্কৃতি আৰু জীৱনৰ বিভিন্ন ক্ষেত্ৰত বড়ো লোকসকলৰ সফলতাত অত্যন্ত গৌৰৱান্বিত।”

Prime Minister's Office
India is very proud of the Bodo culture and the success of Bodo people across different walks of life: Prime Minister
15 NOV 2024 10:35PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today after having attended the 1st Bodoland Mohotsav, remarked that India is very proud of the Bodo culture and the success of Bodo people across different walks of life.
In a post on X, he wrote:
“Happy to have attended the Bodoland Mohotsov in Delhi this evening. India is very proud of the Bodo culture and the success of Bodo people across different walks of life.”