Prime Minister's Office
India is very proud of the Bodo culture and the success of Bodo people across different walks of life: Prime Minister
15 NOV 2024 10:35PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today after having attended the 1st Bodoland Mohotsav, remarked that India is very proud of the Bodo culture and the success of Bodo people across different walks of life.
In a post on X, he wrote:
“Happy to have attended the Bodoland Mohotsov in Delhi this evening. India is very proud of the Bodo culture and the success of Bodo people across different walks of life.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
বোরোগী নাত অমসুং পুন্সিগী তোঙান-তোঙানবা শীনফমশিংদা বোরো মীয়ামগী মাইপাকপদা ভারতনা য়াম্না চাউথোকচৈ: প্রধান মন্ত্রী
15 NOV 2024 10:35PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অহানবা বোরোলেন্দ মহোৎসব শরুক য়ারবা মতুংদা হায়খি, বোরোগী নাত অমসুং পুন্সিগী তোঙান-তোঙানবা শীনফমশিংদা বোরো মীয়ামগী মাইপাকপদা ভারতনা য়াম্না চাউথোকচৈ।
এক্স পোস্ত অমদা, মহাক্না হায়খি;
“ঙসি নুমিদাংৱাইরম দিল্লিদা বোরোলেন্দ মহোৎসব শরুক য়াবা অসি হরাওই। বোরোগী নাত অমসুং পুন্সিগী তোঙান-তোঙানবা শীনফমশিংদা বোরো মীয়ামগী মাইপাকপদা ভারতনা য়াম্না চাউথোকচৈ”।