প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নাইজেরিয়াগী মরাথা ফুরুপকী মীওইশিংবু মখোয়গী নাৎ অমসুং হৌরকফমগা থাগোন্নদুনা লৈবগীদমক থাগৎখ্রে
17 NOV 2024 6:05AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নাইজেরিয়াগী মরাথা ফুরুপকী মীওইশিংবু, মখোয়না মরাথী লোলবু ক্লাসিকেল লেঙ্গুএজ স্তেতস ফংলকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোরকপদা, মখোয়না নাৎ অমসুং হৌরকফমগা থাগোন্নদুনা লৈবগীদমক নুংঙাইবা ফোঙদোকখি‍।
X তা থাগৎপা পোস্ত অমদা মহাক্না ইখি:
“নাইজেরিয়াদা, মরাথী ফুরুপ্না মরাথী লোলবু ক্লাসিকেল লেঙ্গুএজকী স্তেতস ফংলকলপদা হরাওবা ফোঙদোক্নরি‍। মখোয়না মখোয়গী নাৎ অমসুং হৌরকফমগা থাগোন্নদুনা লৈরিবা অসি তশেংনা শিংথানিংঙাইনি‍।”

Prime Minister's Office
Prime Minister lauds Marathi community of Nigeria for being connected to their culture and roots
17 NOV 2024 6:05AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today lauded the Marathi community of Nigeria for being connected to their culture and roots, when the community expressed joy on Marathi language being conferred the Classical language status.
In a post on X, he wrote:
“In Nigeria, the Marathi community expressed joy at Marathi being conferred the status of a Classical Language. It is truly commendable how they remain connected to their culture and roots.”