প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী ইকনমিস্ত অমসুং ইকনমিক এদভাইজরী কাউন্সিলগী চেয়রমেন দোক্তর বিবেক দেবরোইনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
01 NOV 2024 11:09AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী ইকনমিস্ত অমসুং ইকনমিক এদভাইজরী কাউন্সিল তু দি প্রাইম মিনিস্তরগী চেয়রমেন দোক্তর বিবেক দেবরোইনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে‍।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা থাগৎলকখি:
“দোক্তর বিবেক দেবরোই জী, শেন্মিৎলোন, পুৱারী, নাৎ, রাজনিতী, লাইনিংলোন অমসুং হীরম অতৈশিংদা নীংথিনা খঙ-হৈরবা মকোক থোংবা স্কোলার অমা ওইরম্মি‍। মহাক্কী থবক কয়ানা ভারতকী ইন্তেলেকচুএল লেন্দস্কেপ্তা মুৎনাইদ্রবা মমি অমা মহাক্না থম্লম্মি‍। পব্লিক পোলিসীদা থৌদাং য়ারম্বগী মথক্তা, মহাক্না ঐখোয়গী অরিবা লাইরিকশিং নহাশিংনা পাবা ফংনবা হোৎনবদা নুংঙাইবা ফাওজরম্বা মীশক্নি‍।”

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles passing away of Indian Economist and Chairman of Economic Advisory Council Dr. Bibek Debroy
01 NOV 2024 11:09AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the passing away of Indian Economist and Chairman of Economic Advisory Council to the Prime Minister, Dr. Bibek Debroy.
The Prime Minister posted on X:
“Dr. Bibek Debroy Ji was a towering scholar, well-versed in diverse domains like economics, history, culture, politics, spirituality and more. Through his works, he left an indelible mark on India’s intellectual landscape. Beyond his contributions to public policy, he enjoyed working on our ancient texts, making them accessible to the youth.”