Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the passing of pioneering innovator and industrialist Shri TPG Nambiar
31 OCT 2024 7:27PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today condoled the passing of Shri TPG Nambiar Ji, a pioneering innovator and industrialist. The PM said, Shri TPG Nambiar Ji was a strong votary of making India economically strong.
The Prime Minister posted on X:
"Shri TPG Nambiar Ji was a pioneering innovator and industrialist, who was a strong votary of making India economically strong. Pained by his passing away. Condolences to his family and admirers."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
লময়ানবা ইন্নোবেতর অমসুং উদ্যোগপতি শ্রী তি.পি.জি নম্বিয়ার লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
31 OCT 2024 7:27PM by PIB Imphal
লময়ানবা ইন্নোবেতর অমসুং উদ্যোগপতি শ্রী তি.পি.জি নম্বিয়ার লৈখিদবদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি শ্রী তি.পি.জি নম্বিয়ার ভারতকী শেন-থুমগী মপাঙ্গল কনখৎনবা হোৎনখিবা মীওই অমনি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“শ্রী তি.পি.জি নম্বিয়ার লময়ানবা ইন্নোবেতর অমসুং উদ্যোগপতি অমনি অমসুং ভারতকী শেন-থুমগী মপাঙ্গল কনখৎনবা হোৎনখিবা মীওই অমনি। মহাক লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। মহাক্কী ইমুং-মনুংগী মীওইশিং অমসুং মহাকপু নুংশিজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি”।