ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରତିରକ୍ଷା ନିର୍ମାଣ କ୍ଷେତ୍ରରେ ନିକଟରେ ଭାରତ କରିଥିବା ପ୍ରଗତି ସମ୍ପର୍କରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଲିଙ୍କଡଇନ୍ ପୋଷ୍ଟରେ ଲେଖିଲେ
30 OCT 2024 6:09PM by PIB Bhubaneshwar
ଭଦୋଦରାରେ ନିକଟରେ ସି-୨୯୫ ବିମାନ ନିର୍ମାଣ କମ୍ପେ୍ଲକ୍ସକୁ ଉଦଘାଟନ କରିବା ପରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ଲିଙ୍କଡଇନର ଏକ ପୋଷ୍ଟରେ ପ୍ରତିରକ୍ଷା ଓ ଏରୋସ୍ପେସ୍ ଯାତ୍ରାରେ ଭାରତର ଉଲ୍ଳେଖନୀୟ ସଫଳତାକୁ ନେଇ ନିଜର ଚିନ୍ତାଧାରା ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି ।
ପୋଷ୍ଟର ଶୀର୍ଷକ ରହିଛି ‘ଇଣ୍ଡିଆଜ ଡିଫେନ୍ସ ରିଭୋଲ୍ୟୁସନ ଟେକ୍ସ ଫ୍ଲାଇଟ୍!’
“ମୋର ସଦ୍ୟତମ @LinkedIn ପୋଷ୍ଟ ପ୍ରତିରକ୍ଷା ନିର୍ମାଣ କ୍ଷେତ୍ରରେ ନିକଟରେ ଭାରତ କରିଥିବା ପ୍ରଗତି ଉପରେ ଆଧାରିତ । ଅଗାମାୀ ସମୟରେ ଏହି କ୍ଷେତ୍ରରେ ଆମେ ଅନେକ ସଫଲତା ଯୋଡ଼ିବାକୁ ଯାଉଛୁ” ।

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi writes LinkedIn post on India’s recent strides in defence manufacturing
30 OCT 2024 6:09PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today wrote a post on LinkedIn sharing his thoughts on the significant achievement in India's defence and aerospace journey as he inaugurated the C-295 aircraft manufacturing complex in Vadodara.
The post is titled 'India's Defence Revolution Takes Flight!’
The Prime Minister posted on X:
“My latest @LinkedIn post focuses on India’s recent strides in defence manufacturing. We are going to be adding even more momentum in this sector in the coming times.”