প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
হন্দক দিফেন্স মেনুফেকচরিংদা ভারতকী মাইপাকপশিংগী মতাংদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লিঙ্কইন পোস্ততা ইখ্রে
30 OCT 2024 6:09PM by PIB Imphal
মহাক্না বদোদারাদ সি-২৯৫ এয়রক্রাফ শাবা হৌদোকখিবগা লোয়ননা ভারতকী দিফেন্স অমসুং এরোস্পেসগী খোঙচৎতা শিংথানিঙাই ওইনা মাইপাকপগী মতাংদা মহাক্কী ৱাখল্লোনশিং ফোঙদোক্লদুনা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লিঙ্কইন্দা পোস্ত অমা ইখ্রে।
পোস্ত অদুগী মমিং ‘ ভারতকী দিফেন্স রিভোলুসন পাইখৎপা হৌরে’ হায়না থোনখি”।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা ইখি;
“ঐগী খ্বাইদগী নৌবা @LinkedIn পোস্তনা হন্দক দিফেন্স মেনুফেকচরিংদা ভারতকী মাইপাকপশিংগী মতাংদা মীৎয়েং থম্লে। তুংদা সেক্তর অসিদা ঐখোয়না অহেনবা ইনোৎ পীরগনি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi writes LinkedIn post on India’s recent strides in defence manufacturing
30 OCT 2024 6:09PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today wrote a post on LinkedIn sharing his thoughts on the significant achievement in India's defence and aerospace journey as he inaugurated the C-295 aircraft manufacturing complex in Vadodara.
The post is titled 'India's Defence Revolution Takes Flight!’
The Prime Minister posted on X:
“My latest @LinkedIn post focuses on India’s recent strides in defence manufacturing. We are going to be adding even more momentum in this sector in the coming times.”