Prime Minister's Office
Prime Minister inaugurates key development works in Kevadia, Gujarat
30 OCT 2024 9:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has inaugurated key development works in Kevadia, Gujarat. The development works will further enhance the facilities at Kevadia.
The Prime Minister posted on X:
"Inaugurated key development works in Kevadia which will further enhance the facilities there."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা গুজরাতকী কেবরিয়াদা চাউখৎ-থৌরাংগী মরুওইবা থবকশিং শঙ্গাখ্রে
30 OCT 2024 9:02PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গুজরাতকী কেবরিয়াদা চাউখৎ-থৌরাংগী মরুওইবা থবকশিং শঙ্গাখ্রে। চাউখৎ-থৌরাংগী থবকশিংনা মখা তানা কেবারিয়াদা খুদোংচাবশিং হেন্না ফংহল্লগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“কেবরিয়াদা চাউখৎ-থৌরাংগী মরুওইবা থবকশিং শঙ্গাখ্রে অমসুং মসিনা মখা তানা কেবারিয়াদা খুদোংচাবশিং হেন্না ফংহল্লগনি।