প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ইনোভেসন অমসুং তেক্নোলোজীগী লমদদি, ভারতকী নহাশিং খ্বায়দগী ফবশিংগী মনুং চল্লি: PM
30 OCT 2024 3:51PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি, ভারতনা খুমাঙ চাওখৎলকপবু “নমথবা ঙম্লোইদবা” মালেমগী তেক তাইতন অমনি হায়দুনা ভারতপু মালেমসিগী খ্বায়দগী খোঙজেল য়াঙনা চেনখৎলক্লিবা দিভেলপর পোপুলেসন্নি হায়না GitHub CEO থোমাস দোমকেনা হায়খিবা ৱাফম কোত তৌখি‍।
শ্রী মোদীনা ভারতকী নহাশিংবু ইনোভেসন অমসুং তেক্নোলোজীগী লমদা মখোয়না মায় পাক্লিবশিংগীদমক থাগৎখি‍।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা থাগৎলকখি:
“ইনোভেসন অমসুং তেক্নোলোজীগী লমদদি, ভারতকী নহাশিং খ্বায়দগী ফবশিংগী মনুং চল্লি!”

Prime Minister's Office
When it comes to innovation and technology, Indian youth are among the best: PM
30 OCT 2024 3:51PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today quoted GitHub CEO Thomas Dohmke, who lauded India for being the fastest growing developer population on the planet, calling the country's rise as a global tech titan "inexorable".
Shri Modi hailed the youth of India for their accomplishments in innovation and technology.
The Prime Minister posted on X:
"When it comes to innovation and technology, Indian youth are among the best!"