Prime Minister's Office
When it comes to innovation and technology, Indian youth are among the best: PM
30 OCT 2024 3:51PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today quoted GitHub CEO Thomas Dohmke, who lauded India for being the fastest growing developer population on the planet, calling the country's rise as a global tech titan "inexorable".
Shri Modi hailed the youth of India for their accomplishments in innovation and technology.
The Prime Minister posted on X:
"When it comes to innovation and technology, Indian youth are among the best!"

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଉଦ୍ଭାବନ ଓ ଟେକ୍ନୋଲୋଜିରେ ଭାରତୀୟ ଯୁବପିଢ଼ୀ ସର୍ବଶ୍ରେଷ୍ଠ : ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
30 OCT 2024 3:51PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ଗିଟ୍‌ହବ୍‌ର ସିଇଓ ଥୋମାସ୍ଡୋମ୍‌କେଙ୍କ ମନ୍ତବ୍ୟକୁ ଉଦ୍ଧୃତ କରିଛନ୍ତି ଯିଏ, ଭାରତକୁ ବିଶ୍ୱରସବୁଠାରୁ ଦୃତ ଅଭିବୃଦ୍ଧିଶୀଳ ବିକଶିତ ଜନସଂଖ୍ୟା ବିଶିଷ୍ଟ ଦେଶଭାବରେ ପ୍ରଶଂସା କରିଥିଲେ । ବିଶ୍ୱସ୍ତରୀୟ ଟେକ୍ ଟାଇଟନ୍ ଭାବରେଦେଶର ଅଭିବୃଦ୍ଧି ନିଶ୍ଚିତ ବୋଲି ସେ କହିଥିଲେ ।
ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ଅଭିନବ ତଥା ପ୍ରଯୁକ୍ତିବିଦ୍ୟାରେ ସଫଳତା ପାଇଁ ଶ୍ରୀମୋଦୀ ଭାରତର ଯୁବପିଢ଼ୀଙ୍କୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଥିଲେ ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି :
“ଯେତେବେଳେ ଉଦ୍ଭାବନ ଏବଂ ଟେକ୍ନୋଲୋଜି କଥା ଆସେ, ଭାରତୀୟ ଯୁବକମାନେ ସର୍ବଶ୍ରେଷ୍ଠ ।”