প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ৰোহিনী গডবোলেৰ বিয়োগত শোক প্ৰকাশ কৰে
25 OCT 2024 9:16PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ৰোহিনী গডবোলেৰ মৃত্যুত শোক প্ৰকাশ কৰে। শ্ৰী মোদীয়ে গডবোলেক এগৰাকী অগ্ৰণী বিজ্ঞানী আৰু উদ্ভাৱক হিচাপে প্ৰশংসা কৰে, যিগৰাকী বিজ্ঞানৰ জগতখনত অধিক মহিলাৰ শক্তিশালী সমৰ্থকো আছিল। তেওঁ লগতে কয় যে তেওঁৰ শৈক্ষিক প্ৰচেষ্টাই আগন্তুক প্ৰজন্মক পথ প্ৰদৰ্শন কৰি যাব।
এক্সত কৰা এটা পোষ্টত শ্ৰী মোদীয়ে লিখিছে:
“ৰোহিনী গডবোলে জীৰ বিয়োগত দুখ পাইছোঁ। তেওঁ আছিল এগৰাকী অগ্ৰণী বিজ্ঞানী আৰু উদ্ভাৱক, যিগৰাকী বিজ্ঞানৰ জগতখনত অধিক মহিলাৰ শক্তিশালী সমৰ্থকো আছিল। তেওঁৰ শৈক্ষিক প্ৰচেষ্টাই আগন্তুক প্ৰজন্মক পথ প্ৰদৰ্শন কৰি যাব। তেওঁৰ পৰিয়াল আৰু প্ৰশংসকলৈ সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিলোঁ। ওম শান্তি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the passing of Ms. Rohini Godbole
25 OCT 2024 9:16PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today condoled the passing of Ms. Rohini Godbole. Shri Modi hailed Ms. Godbole as a pioneering scientist and innovator, who was a strong votary of more women in the world of science. He added that her academic efforts will continue to guide the coming generations.
In a post on X, Shri Modi wrote:
“Pained by the passing away of Rohini Godbole Ji. She was a pioneering scientist and innovator, who also was a strong votary of more women in the world of science. Her academic efforts will continue to guide the coming generations. Condolences to her family and admirers. Om Shanti.”