প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শুকুমারি রোহিনি গোদবোলেনা লৈখিদবদা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে
25 OCT 2024 9:16PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি শুকুমারি রোহিনি গোদবোলেনা লৈখিদবদা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা শুকুমারি গোদবোলেবু লময়ানবা সাইন্তিস্ত অমসুং ইন্নোভেতর অমা ওইনা থাগৎখি, মহাক অসি বিগ্যানগী লমদা নুপীশিংবু হেন্না পুক্নিং থৌগৎলম্বা অদুগুম্বা মীশক্নি। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি মহাক্না একাদেমিক্কী লমদা হোৎনজরম্বশিং অদুনা লাক্কদবা তুংগী মীরোলশিংবু মখাতানা অদুমক লেপ্তনা লমজিং-লমতাকপীহৌরগনি।
Xতা থাগৎলকপা পোস্ত অমদা, শ্রী মোদীনা অসুম্না ইরকখি:
“রোহিনি গোদবোলে জীনা লৈখিদবদা থমোই শোক্না নুংঙাইতে। মহাক অসি লময়ানবা সাইন্তিস্ত অমসুং ইন্নোভেতর অমা ওইরম্মি, মহাক্না বিগ্যানগী লমদা নুপীশিংবু হেন্না পুক্নিং থৌগৎপীরম্বা অদুগুম্বা মীশক অমশু ওইরম্মি। মহাক্না একাদেমিক্কী লমদা হোৎনজরম্বশিং অদুনা লাক্কদবা তুংগী মীরোলশিংবু মখাতানা অদুমক লেপ্তনা লমজিং-লমতাকপীহৌরগনি। মহাক্কী ইমুং-মনুংশিং অমসুং মহাকপু নুংশিজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the passing of Ms. Rohini Godbole
25 OCT 2024 9:16PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today condoled the passing of Ms. Rohini Godbole. Shri Modi hailed Ms. Godbole as a pioneering scientist and innovator, who was a strong votary of more women in the world of science. He added that her academic efforts will continue to guide the coming generations.
In a post on X, Shri Modi wrote:
“Pained by the passing away of Rohini Godbole Ji. She was a pioneering scientist and innovator, who also was a strong votary of more women in the world of science. Her academic efforts will continue to guide the coming generations. Condolences to her family and admirers. Om Shanti.”