Prime Minister's Office
Bhutan is a very special friend of India's and our cooperation will continue to get even better in the times to come: Prime Minister
21 OCT 2024 7:27PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today met Bhutanese Prime Minister Tshering Tobgay and remarked that Bhutan is a very special friend of India.
Responding to a post by Bhutanese PM, Shri Modi wrote:
“Glad to have met you in Delhi this morning, PM Tshering Tobgay. Bhutan is a very special friend of India's and our cooperation will continue to get even better in the times to come.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভুতান ভারতকী অখন্নবা মরুপ অমনি অমসুং তুংদা হেন্না ফগৎনবা ঐখোয়গী মতেং পাংনবা মখা চৎথগনি: প্রধান মন্ত্রী
21 OCT 2024 7:27PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভুতানগী প্রধান মন্ত্রী সেরিং তোবগে উনখ্রে অমসুং ভুতান ভারতকী অখন্নবা মরুপ অমনি হায়না ফোঙদোকখ্রে।
ভুতানগী প্রধান মন্ত্রীগী পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রী মোদীনা হায়খি;
“ঙসি অয়ুক দিল্লিদা, প্রধান মন্ত্রী সেরিং তোবগে, অদোমগা উনবদা হরাওই। ভুতান ভারতকী অখন্নবা মরুপ অমনি অমসুং তুংদা হেন্না ফগৎনবা ঐখোয়গী মতেং পাংনবা মখা চৎথগনি”।