Prime Minister's Office
List of Outcomes: State Visit of H. E. Dr. Mohamed Muizzu, President of the Republic of Maldives to India (October 06 – October 10, 2024)
07 OCT 2024 3:40PM by PIB Delhi
SI No.
Announcements
1.
Adoption of India-Maldives: A Vision for Comprehensive Economic and Maritime Security Partnership.
2.
Refit of Maldivian Coast Guard Ship Huravee by the Government of India on gratis basis.
Launch / Inauguration / Handing-over
1.
Launch of RuPay Card in Maldives.
2.
Inauguration of the new runway of Hanimaadhoo International Airport (HIA).
3.
Handing over of 700 social housing units built under EXIM Bank’s Buyers’ Credit Facilities.
Signing / Renewal of MoUs
Representative from Maldivian Side
Representative from Indian side
1.
Currency Swap Agreement
Mr. Ahmed Munawar, Governor of Maldives Monetary Authority
Shri Ajay Seth, Secretary, Department of Economic Affairs, Ministry of Finance
2.
MoU between Rashtriya Raksha University of the Republic of India and National College of Policing and Law Enforcement of the Republic of Maldives
Mr. Ibrahim Shaheeb, High Commissioner of Maldives to India
Dr. Rajendra Kumar, Secretary, Border Management, Ministry of Home Affairs
3.
MoU between Central Bureau of Investigation and Anti-Corruption Commission of Maldives for bilateral cooperation on preventing and combating corruption
Mr. Ibrahim Shaheeb, High Commissioner of Maldives to India
Dr. Rajendra Kumar, Secretary, Border Management, Ministry of Home Affairs
4.
Renewal of MoU between National Judicial Academy of India (NJAI) and the Judicial Service Commission (JSC) of Maldives on Training and Capacity Building Programs for Maldivian judicial officers
Mr. Ibrahim Shaheeb, High Commissioner of Maldives to India
Shri Munu Mahawar, High Commissioner of India to Maldives
5.
Renewal of MoU between India and Maldives on Cooperation in Sports and Youth Affairs
Mr. Ibrahim Shaheeb, High Commissioner of Maldives to India
Shri Munu Mahawar, High Commissioner of India to Maldives

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
য়ানখিবা ৱাফমশিং : মালদিবসকী রাস্ত্রপতি দোক্তর মোহমদ মোইজুগী ভারত খোঙচৎ ( ওক্তোবর ০৬-ওক্তোবর ১০,২০২৪)
07 OCT 2024 3:40PM by PIB Imphal
সেরিএল নম্বর
লাউথোকখিবশিং
ইন্দিয়া-মালদিবস: কমপ্রেহেন্সিপ ইকোনোমিক এন্দ মেরিতাইম সেকুরিতি পার্তনরশিপগী ভিজন অমা চৎনবা
শেন অমতা লৌদনা ভারত সরকারনা মালদিবসকী কোস্ত গার্দ জহাজ হুরাভি শেমজিনবা
হৌদোকপা/শঙ্গাবা/খুৎশীন্নবা
মালদিবসতা রুপে কার্দ হৌদোকপা
হানিমধু ইন্তরনেসনেল এয়রপোর্ত(ঐচ আই এ)গী অনৌবা রনৱে শঙ্গাবা
একজিম বেঙ্কগী বয়রস ক্রেদিদ ফেসিলিতিসগী মখাদা শাখিবা য়ুম ৭০০ খুৎশীন্নবা
খুৎয়েক পীনবা/এম.ও.য়ুশিং নৌথোকহনবা
মালদিবসকী মীহুৎ
ভারতকী মীহুৎ
করেন্সি শ্বাপ এগ্রিমেন্ত
অহমদ মুনাৱার, মালদিবস মোনিতরি ওথোরিতিগী গভর্নর
অজয় সেথ, ফাইনান্স মিনিস্ত্রিগী ইকোনোমিক এফেয়ার্স দিপার্তমেন্তগী সেক্রেতরি
রাস্ত্রিয়া রক্ষ য়ুনিভর্সিতি, ভারত অমসুং নেসনেল কলেজ ওফ পুলিসিং এন্দ লো ইনফোর্সমেন্ত, মালদিবসকী মরক্তা এম.ও.য়ু
ইব্রাহিম সাহিব, ভারত্তা লৈবা মালদিবসকী হায় কম্মিসন্নর
দোক্তর রাজেন্দ্র কুমার, সেক্রেতরি, বোর্দর মেনেজমেন্ত, হোম এফেয়ার্স মিনিস্ত্রি
শেঞ্জা-থুমজা থিংনবা মতেং পাংন্নবা সি.বি.আই অমসুং মালদিবসকী এন্তি-করপসন কম্মিসনগী মরক্তা এম.ও.য়ু
ইব্রাহিম সাহিব, ভারত্তা লৈবা মালদিবসকী হায় কম্মিসন্নর
দোক্তর রাজেন্দ্র কুমার, সেক্রেতরি, বোর্দর মেনেজমেন্ত, হোম এফেয়ার্স মিনিস্ত্রি
মালদিবসকী জুদিসিএল ওফিসারশিংগী ত্রেনিং অমসুং কেপাসিতি বিল্দিং থৌরমশিংগী নেসনেল জুদিসিএল একাদেমি ওফ ইন্দিয়া আমসুং জুদিসিএল সর্বিস কম্মিসন, মালদিবসকী মরক্তা লৈনরিবা এম.ও.য়ু অমুক নৌথোকহনবা
ইব্রাহিম সাহিব, ভারত্তা লৈবা মালদিবসকী হায় কম্মিসন্নর
শ্রী মুনু মহাৱার, মালদিবসতা লৈবা ভারতকী হায় কম্মিসন্নর
স্পোর্তস অমসুং য়ুথ এফেয়ার্সকী লমদা মতেং পাংন্নবা ভারত অমসুং মালদিবসকী মরক্তা লৈনরিবা এম.ও.য়ু অমুক নৌথোকহনবা
ইব্রাহিম সাহিব, ভারত্তা লৈবা মালদিবসকী হায় কম্মিসন্নর
শ্রী মুনু মহাৱার, মালদিবসতা লৈবা ভারতকী হায় কম্মিসন্নর