প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইজরেলগী প্রধান মন্ত্রী বেঞ্জামিন নেতনয়াহুগা ৱারি শান্নখ্রে
30 SEP 2024 8:20PM by PIB Imphal
নোংচুপ এসিয়াদা হৌজিক ওইরক্লিবা ফিবমশিংগী মতাংদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইজরেলগী প্রধান মন্ত্রী বেঞ্জামিন নেতনয়াহুগা ৱারি শান্নখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“নোংচুপ এসিয়াদা হৌজিক ওইরক্লিবা ফিবমশিংগী মতাংদা প্রধান মন্ত্রী @netanyahu গা ৱারি শান্নরে। ঐখোয়গী মালেম অসিদা তেরোরিজমগী মফম লৈতে। লমদম অসিগী উংখৎনবা মাংজৌননা ঙাকথোকপা অমসুং হোস্তেচ খুদিংমক থাদোকপা হায়বসি অরুবনি। অথুবা মতমদা শান্তি অমসুং তংদু-লৈতাবা পুরক্নবা থবকশিং শৌগৎনবা ভারতনা থাজবা পীরি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi speaks with Israel PM Benjamin Netanyahu
30 SEP 2024 8:20PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi spoke with Israel Prime Minister Benjamin Netanyahu today on the recent developments in West Asia.
The Prime Minister posted on X:
"Spoke to Prime Minister @netanyahu about recent developments in West Asia. Terrorism has no place in our world. It is crucial to prevent regional escalation and ensure the safe release of all hostages. India is committed to supporting efforts for an early restoration of peace and stability."