Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi speaks with Israel PM Benjamin Netanyahu
30 SEP 2024 8:20PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi spoke with Israel Prime Minister Benjamin Netanyahu today on the recent developments in West Asia.
The Prime Minister posted on X:
"Spoke to Prime Minister @netanyahu about recent developments in West Asia. Terrorism has no place in our world. It is crucial to prevent regional escalation and ensure the safe release of all hostages. India is committed to supporting efforts for an early restoration of peace and stability."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ইজৰাইলৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী বেঞ্জামিন নেতান্যাহুৰ সৈতে বাৰ্তালাপ কৰে
30 SEP 2024 8:20PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ইজৰাইলৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী বেঞ্জামিন নেতান্যাহুৰ সৈতে পশ্চিম এছিয়াৰ সাম্প্ৰতিক পৰিস্থিতি সন্দৰ্ভত বাৰ্তালাপ কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে X ত পোষ্ট কৰিছেঃ
"পশ্চিম এছিয়াৰ সাম্প্ৰতিক ঘটনাৱলীৰ বিষয়ে প্ৰধানমন্ত্ৰী @netanyahu ৰ সৈতে কথা পাতিছো। আমাৰ পৃথিৱীত সন্ত্ৰাসবাদৰ কোনো স্থান নাই। আঞ্চলিক উত্তেজনা বৃদ্ধি ৰোধ কৰা আৰু সকলো জিম্মিক সুৰক্ষিতভাৱে মুকলি কৰি দিয়াটো অতি গুৰুত্বপূৰ্ণ। শান্তি আৰু স্থিৰতা শীঘ্ৰে ঘূৰাই অনাৰ বাবে কৰা প্ৰচেষ্টাক সমৰ্থন কৰিবলৈ ভাৰত প্ৰতিশ্ৰুতিবদ্ধ।