Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi speaks with Israel PM Benjamin Netanyahu
30 SEP 2024 8:20PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi spoke with Israel Prime Minister Benjamin Netanyahu today on the recent developments in West Asia.
The Prime Minister posted on X:
"Spoke to Prime Minister @netanyahu about recent developments in West Asia. Terrorism has no place in our world. It is crucial to prevent regional escalation and ensure the safe release of all hostages. India is committed to supporting efforts for an early restoration of peace and stability."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଇସ୍ରାଏଲ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ବେଞ୍ଜାମିନ ନେତାନ୍ୟାହୁଙ୍କ ସହ କଥା ହେଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ
30 SEP 2024 8:20PM by PIB Bhubaneswar
ପଶ୍ଚିମ ଏସିଆର ସାମ୍ପ୍ରତିକ ପରିସ୍ଥିତିକୁ ଲକ୍ଷ୍ୟ କରି ଆଜି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଫୋନ ଯୋଗେ ଇସ୍ରାଏଲ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀବେଞ୍ଜାମିନ ନେତାନ୍ୟାହୁଙ୍କ ସହ କଥା ହୋଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସ ରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
“ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ @netnyahu ଙ୍କ ସହ ପଶ୍ଚିମ ଏସିଆର ସାମ୍ପ୍ରତିକପରିସ୍ଥିତି ବାବଦରେ କଥା ହେଲି । ଆମ ବିଶ୍ୱରେ ଆତଙ୍କବାଦର ସ୍ଥାନନାହିଁ । ଆଞ୍ଚଳିକ ଉତ୍ତେଜନାକୁ ପ୍ରଶମିତ କରି ସମସ୍ତ ପଣବନ୍ଦୀଙ୍କମୁକ୍ତିକୁ ନିଶ୍ଚିତ କରାଯିବା ହିଁ ଗୁରୁତ୍ୱପୂର୍ଣ୍ଣ । ସଂପୃକ୍ତ ଅଞ୍ଚଳରେ ଶାନ୍ତି ଓସ୍ଥିରତା ପ୍ରତିଷ୍ଠା କରିବା ପ୍ରଚେଷ୍ଟାକୁ ଭାରତ ସମର୍ଥନ କରୁଛି ।”