প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
৪৫ তম দবা অলিম্পিয়াডৰ মুকলি আৰু মহিলা দুয়োটা শ্ৰেণীতে স্বৰ্ণ জয় কৰা ভাৰতীয় দলক প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীৰ প্ৰশংসা
23 SEP 2024 1:15AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ৪৫ সংখ্যক দবা অলিম্পিয়াডৰ মুকলি আৰু মহিলা দুয়োটা শ্ৰেণীতে স্বৰ্ণ জয় কৰাৰ বাবে ভাৰতীয় দলটোক প্ৰশংসা কৰে। তেওঁ উল্লেখযোগ্য সাফল্যৰ বাবে পুৰুষ আৰু মহিলা দবা দলক অভিনন্দন জনায়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্স-ত এক বাৰ্তাত এনেদৰে উল্লেখ কৰিছে:
"ভাৰতৰ বাবে ঐতিহাসিক জয়, আমাৰ দবা দলটোৱে ৪৫ সংখ্যক #FIDE দবা অলিম্পিয়াডত জয়লাভ কৰিছে! ভাৰতে দবা অলিম্পিয়াডৰ মুকলি আৰু মহিলা দুয়োটা শ্ৰেণীতে স্বৰ্ণ জয় কৰিছে। আমাৰ পুৰুষ আৰু মহিলা দবা দলক অভিনন্দন। এই উল্লেখযোগ্য সাফল্যই ভাৰতৰ ক্ৰীড়া গতিপথত এক নতুন অধ্যায় চিহ্নিত কৰিছে। এই সফলতাই নৱ প্ৰজন্মৰ দবা উৎসাহীসকলক খেলবিধত উৎকৰ্ষতা অৰ্জন কৰিবলৈ অনুপ্ৰাণিত কৰক।"

Prime Minister's Office
PM Modi lauds Indian contingent on winning Gold in both open and women’s category at 45th Chess Olympiad
23 SEP 2024 1:15AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today lauded the Indian contingent for winning Gold in both open and women’s category at 45th Chess Olympiad. He congratulated the incredible Men's and Women's Chess teams for their remarkable achievement.
The PM in a message on X stated:
“Historic win for India as our chess contingent wins the 45th #FIDE Chess Olympiad! India has won the Gold in both open and women’s category at Chess Olympiad! Congratulations to our incredible Men's and Women's Chess Teams. This remarkable achievement marks a new chapter in India's sports trajectory. May this success inspire generations of chess enthusiasts to excel in the game.”