প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এথলেত নবদীপপু নুপাগী জেভলিন থ্রোদা লুপাগী তক্মান লৌরকপগীদমক হরাওবা ফোংদোকখ্রে
08 SEP 2024 8:33AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি এথলেত নবদীপপু হৌজিক চত্থরিবা পেরিস পেরালিম্পিক্সতা নুপাগী জেভলিন এফ ৪১ লুপাগী তক্মান লৌরকপগীদমক হরাওবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
"#Paralympics2024 তা নবদীপনা নুপাগী জেভলিন এফ ৪১ লুপাগী তক্মান লৌরকপগীদমক হরাওবা ফোংদোকচরি! মহাক্কী মায় পাকপা অসি মহাক্কী অচেৎপা ৱাখল্লোনগী মমি অমনি। মহাক্কীদমক নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। ভারতনা হরাওরি।
#Cheer4Bharat”

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi congratulates athlete Navdeep for winning Silver in Men’s Javelin throw
08 SEP 2024 8:33AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated athlete Navdeep for winning Silver in Men’s Javelin F41 event at the ongoing Paris Paralympics.
The Prime Minister posted on X:
“The incredible Navdeep has won a Silver in the Men’s Javelin F41 at the #Paralympics2024! His success is a reflection of his outstanding spirit. Congrats to him. India is delighted.
#Cheer4Bharat”