প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
হায় জম্পতা সনাগী মেদল ফংলকপগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শান্নরোয় প্রভিন কুমার থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
06 SEP 2024 5:22PM by PIB Imphal
হৌজিক চৎথরিবা পেরিস পেরালেম্পিক্সতা নুপাগী হায় জম্প তি-৬৪ তা সনাগী মেদল ফংলকপগীদমক ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শান্নরোয় প্রভিন কুমার থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
শ্রী মোদীনা মহাক্কী খাংবা কনবা অমসুং হৈথোই-শিংথোইবশু থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“#Paralympics2024 দা নুপাগী হায় জম্প তি-৬৪ তা সনাগী মেদল অমা ফংলকপগীদমক অমসুং নৌনা অৱাংবশিং চোংবা ঙম্বগীদমক প্রভিন কুমার থাগৎপা ফোঙদোকচরি!
মহাক্কী খাংবা কনবা অমসুং হৈথোই-শিংথোইবনা ঐখোয়গী লৈবাক্কী মিংচৎ পুরক্লে।
মহাক্কীদমক ভারতনা চাউথোকচরি!
#Cheer4Bharat"

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi congratulates athlete Praveen Kumar for clinching Gold in high jump
06 SEP 2024 5:22PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated athlete Praveen Kumar for winning a Gold medal in the Men's High Jump T64 at the ongoing Paris Paralympics.
Shri Modi also praised his determination and tenacity.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to Praveen Kumar for scaling new heights and winning a Gold in the Men's High Jump T64 at the #Paralympics2024!
His determination and tenacity have brought glory to our nation.
India is proud of him!
#Cheer4Bharat"