প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
‘হাই জাম্প’ত ‘স্বৰ্ণ পদক’ জয় কৰাৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ‘এথলীট’ প্ৰবীণ কুমাৰক অভিনন্দন জনাইছে
06 SEP 2024 5:22PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি চলিত পেৰিছ পেৰালিম্পিকত পুৰুষৰ ‘হাই জাম্প টি-৬৪’ত ‘স্বৰ্ণ পদক’ অৰ্জন কৰাৰ বাবে খেলুৱৈ প্ৰবীণ কুমাৰক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
শ্ৰী মোদীয়ে তেওঁৰ সংকল্প আৰু দৃঢ়তাৰ প্ৰশংসা কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্স-ত পোষ্ট কৰিছে:
"#Paralympics2024-ত পুৰুষৰ ‘হাই জাম্প টি-৬৪’ত নতুন উচ্চতা অৰ্জন কৰা আৰু ‘স্বৰ্ণ পদক’ জয় কৰাৰ বাবে প্ৰবীণ কুমাৰক অভিনন্দন!
তেওঁৰ সংকল্প আৰু দৃঢ়তাই আমাৰ দেশলৈ গৌৰৱ কঢ়িয়াই আনিছে।
ভাৰত তেওঁক লৈ গৌৰৱান্বিত হৈছে!
#Cheer4Bharat"

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi congratulates athlete Praveen Kumar for clinching Gold in high jump
06 SEP 2024 5:22PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated athlete Praveen Kumar for winning a Gold medal in the Men's High Jump T64 at the ongoing Paris Paralympics.
Shri Modi also praised his determination and tenacity.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to Praveen Kumar for scaling new heights and winning a Gold in the Men's High Jump T64 at the #Paralympics2024!
His determination and tenacity have brought glory to our nation.
India is proud of him!
#Cheer4Bharat"