ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিং মন্ত্রালয়
ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিং মন্ত্রালয়না হোক্কী লিজেন্দ মেজর ধ্যান্দ চান্দগী মপোক নুমিৎ নীংশিংদুনা "খেল উৎসব ২০২৪" পাঙথোকখ্রে
মন্ত্রালয়গী ওফিসিএল অমসুং স্তাফ ২০০ হেনবনা থৱাই য়াওনা "খেল উৎসব ২০২৪" শরুক য়াখি
06 SEP 2024 10:52AM by PIB Imphal
মেজর ধ্যান চান্দগী মপোক নুমিত নীংশিংবা ওইনা য়ুথ এফিয়র্স অমসুং স্পোর্তসকী নেসনেল স্পোর্তস দে ২০২৪ পালনগা ইরোইননা ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিং মন্ত্রালয়না "খেল উৎসব ২০২৪" ২৭ ওগস্ত, ২০২৪ দগী ওগস্ত ৩০, ২০২৪ ফাওবা মেজর ধ্যান্দ চান্দ তেদিয়ম অমসুং জৱাহরলাল নেহরু স্তেদিয়ম, নৈ দিল্লীদা পাঙথোকখ্রে।
অসিগুম্বা অহানবা থৌরম অসিদা মন্ত্রালয় অসিনা মশান্না মরিদা হায়বদি ক্রিকেত, হোক্কী, বেদমিন্তন অমসুং তেবল তেনিসতা তুর্নামেন্ত শিনখি। মন্ত্রালয়গী ওফিসিএল অমসুং স্তাফ ২০০ হেনবনা থৱাই য়াওনা "খেল উৎসব ২০২৪" শরুক য়াদুনা থৌরম অসিবু মায় পাকহনখি। মন্ত্রলয় অসিনা লাক্কদবা খেল উৎসবকী থৌরমশিংদা অহেনবা মশান্নশিং হাপচিন্নবা হোৎনরি।
মেজর ধ্যান চান্দ ত্রোফীশিং লান্থোকপগী থৌরম অমা সেপ্তেম্বর ৪, ২০২৪দা পি.আই.বি. কনফরেন্স হোল, শাস্ত্রি ভাবন্দা পাঙথোকখি। ত্রোফী লান্থোকপগী থৌরম অসি সেক্রেতরী ইনফোর্মেসন ব্রোদকাস্তিং মন্ত্রালয় শ্রী সঞ্জয় জাজু অমসুং মন্ত্রালয় অসিগী অতৈ মকোক থোংবা ওফিসিএলশিংনা শরুক য়াখি।

Ministry of Information & Broadcasting
Ministry of Information And Broadcasting organizes "Khel Utsav 2024" to commemorate birth anniversary of Hockey Legend Major Dhyan Chand
Over 200 Ministry officials & staff participate in “Khel Utsav 2024” with zeal and fervour
06 SEP 2024 10:52AM by PIB Delhi
In the run up to birth anniversary of Major Dhyan Chand and in pursuance of Ministry of Youth Affairs and Sports’ National Sports Day 2024 celebrations, Ministry of Information and Broadcasting organized Khel Utsav 2024” from 27th August, 2024 to 30th August, 2024 at Major Dhyan Chand Stadium and Jawaharlal Nehru Stadium, New Delhi.
In its maiden edition, the Ministry organized tournaments in four sports viz. Cricket, Hockey, Badminton and Table Tennis. More than 200 officials and staff of the Ministry participated in this event with zeal and fervour to make the event a huge success. The Ministry intends to include more sports in upcoming editions of Khel Utsav.
A ceremony for distribution of Major Dhyan Chand trophies was held on 4th September, 2024 at PIB Conference hall, Shastri Bhawan. The trophy distribution ceremony was graced by Secretary, Ministry of Information & Broadcasting, Sh. Sanjay Jaju and other senior officials of the Ministry.