ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପୁରୁଷ ବ୍ୟକ୍ତିଗତ ରିକର୍ଭ ଓପନ୍‌ରେ ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ପାରା ଧନୁର୍ଦ୍ଧର ହରବିନ୍ଦର ସିଂହଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
04 SEP 2024 11:50PM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ୟାରିସ୍ ପାରାଲିମ୍ପିକ୍ସ ୨୦୨୪ରେ ପୁରୁଷ ବ୍ୟକ୍ତିଗତ ରିକର୍ଭ ଓପନ୍ ଇଭେଣ୍ଟ୍‌ରେ ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ପାରା ଧନୁର୍ଦ୍ଧର ହରବିନ୍ଦର ସିଂହଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ତାଙ୍କର ସଠିକତା, ଧ୍ୟାନ କେନ୍ଦ୍ରିତ କରିବା ଏବଂ ଅଦମ୍ୟ ଉତ୍ସାହ ଉପରେ ଆଲୋକପାତ କରି ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ହର୍‌ବିନ୍ଦର ସିଂହଙ୍କ ଅତୁଳନୀୟ ପ୍ରଦର୍ଶନକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଥିଲେ ।
ଏକ୍ସର ଏକ ପୋଷ୍ଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ପାରା ତୀରନ୍ଦାଜରେ ଏକ ବିଶେଷ ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ !
ପାରାଲିମ୍ପିକ୍ସ ୨୦୨୪ରେ ପୁରୁଷ ବ୍ୟକ୍ତିଗତ ରିକର୍ଭ ଓପନ୍‌ରେ ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ହର୍‌ବିନ୍ଦର୍ ସିଂହଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ !
ତାଙ୍କର ସଠିକତା, ଧ୍ୟାନ ଏବଂ ଅଦମ୍ୟ ଉତ୍ସାହ ଅତୁଳନୀୟ । ତାଙ୍କର ଏହି ଉପଲବ୍ଧିରେ ଭାରତ ଖୁସି । #Cheer4Bharat

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Para archer Harvinder Singh for clinching Gold medal in the Men's Individual Recurve Open event
04 SEP 2024 11:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Para archer Harvinder Singh for clinching Gold medal in the Men's Individual Recurve Open event at Paris Paralympics 2024.
Shri Modi lauded Harvinder Singh’s exceptional performance, highlighting his precision, focus, and unwavering spirit.
In a X post, the Prime Minister said;
“A very special Gold in Para Archery!
Congratulations to Harvinder Singh for winning the Gold medal in the Men's Individual Recurve Open at the #Paralympics2024!
His precision, focus and unwavering spirit are outstanding. India is very happy with his accomplishment.
#Cheer4Bharat”