প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নুপাগী ইন্দিবিজুয়েল রিকর্ব ওপন ইভেন্তদা সনাগী মেদল অমা ফংলকপগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা পেরা অর্চর হরবিন্দর সিংহ থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
04 SEP 2024 11:50PM by PIB Imphal
পেরিস পেরালেম্পিক্স ২০২৪ দা নুপাগী ইন্দিবিজুয়েল রিকর্ব ওপন ইভেন্তদা সনাগী মেদল অমা ফংলকপগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পেরা অর্চর হরবিন্দর সিংহ থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
শ্রী মোদীনা হরবিন্দর সিংহগী অখন্নবা পর্ফোমেন্স, মহাক্কী খুৎচুম্বা অমসুং মাইথিবা পীবা ঙমদবা থৌনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“পেরা অর্চরিদা অখন্নবা সনাগী মেদল অমা ফংলে!
#Paralympics2024 দা নুপাগী ইন্দিবিজুয়েল রিকর্ব ওপন ইভেন্তদা সনাগী মেদল অমা ফংলকপগীদমক হরবিন্দর সিংহ থাগৎপা ফোঙদোকচরি।
মহাক্কী খুৎচুম্বা অমসুং মাইথিবা পীবা ঙমদবা থৌনা অসি মশক থোকপনি। মহাক্কী মাইপাকপা অসিনা ভারত য়াম্না হরাওরে।
#Cheer4Bharat”

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Para archer Harvinder Singh for clinching Gold medal in the Men's Individual Recurve Open event
04 SEP 2024 11:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Para archer Harvinder Singh for clinching Gold medal in the Men's Individual Recurve Open event at Paris Paralympics 2024.
Shri Modi lauded Harvinder Singh’s exceptional performance, highlighting his precision, focus, and unwavering spirit.
In a X post, the Prime Minister said;
“A very special Gold in Para Archery!
Congratulations to Harvinder Singh for winning the Gold medal in the Men's Individual Recurve Open at the #Paralympics2024!
His precision, focus and unwavering spirit are outstanding. India is very happy with his accomplishment.
#Cheer4Bharat”