Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi congratulates Dharambir on clinching gold in Men’s Club Throw event
05 SEP 2024 7:59AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated athlete Dharambir for winning India’s first ever gold medal in the Men’s Club Throw F51 event at the ongoing Paris Paralympics.
Shri Modi posted on X:
“The exceptional Dharambir creates history as he wins India’s first ever Paralympic Gold in Men’s Club Throw F51 event at the #Paralympics2024! This incredible achievement is because of his unstoppable spirit. India is overjoyed by this feat. #Cheer4Bharat”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପୁରୁଷ କ୍ଲବ୍ ଥ୍ରୋରେ ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ଧରମ୍‌ବୀରଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ
05 SEP 2024 7:59AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ୟାରିସ୍ ପାରାଲିମ୍ପିକ୍ସରେ ପୁରୁଷ କ୍ଲବ ଥ୍ରୋ ଏଫ୍‌୫୧ ଇଭେଣ୍ଟ୍‌ରେ ଭାରତର ସର୍ବପ୍ରଥମ ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ଆଥଲେଟ୍ ଧରମ୍‌ବୀରଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି ଯେ;
“ପାରାଲିମ୍ପିକ୍ସ ୨୦୨୪ରେ ପୁରୁଷ କ୍ଲବ୍ ଥ୍ରୋ ଏଫ୍‌୫୧ ଇଭେଣ୍ଟ୍‌ରେ ଭାରତର ସର୍ବପ୍ରଥମ ପାରାଲିମ୍ପିକ୍ସ ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ଜିତିବା ସହ ଅସାଧାରଣ ଆଥ୍‌ଲେଟ୍ ଧରମ୍‌ବୀର ଇତିହାସ ସୃଷ୍ଟି କରିଛନ୍ତି ! ତାଙ୍କର ଅବିସ୍ମରଣୀୟ ଉଦ୍ୟମ ଯୋଗୁଁ ସେ ଏହି ଅବିଶ୍ୱସନୀୟ ସଫଳତା ହାସଲ ହୋଇପାରିଛି । ଏହି କୀର୍ତ୍ତୀମାନ ଉପଲବ୍ଧି ଦ୍ୱାରା ଭାରତ ଖୁବ୍ ଆନନ୍ଦିତ ହୋଇଛି । #Cheer4Bharat”