Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi congratulates Dharambir on clinching gold in Men’s Club Throw event
05 SEP 2024 7:59AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated athlete Dharambir for winning India’s first ever gold medal in the Men’s Club Throw F51 event at the ongoing Paris Paralympics.
Shri Modi posted on X:
“The exceptional Dharambir creates history as he wins India’s first ever Paralympic Gold in Men’s Club Throw F51 event at the #Paralympics2024! This incredible achievement is because of his unstoppable spirit. India is overjoyed by this feat. #Cheer4Bharat”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নুপাগী ক্লব থ্রো ইভেন্তদা সনাগী মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ধরমবির থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
05 SEP 2024 7:59AM by PIB Imphal
হৌজিক চৎথরিবা পেরিস পেরালেম্পিক্সতা নুপাগী ক্লব থ্রো এফ-৫১ ইভেন্তদা ভারতকী অহানবা সনাগী মেদল ফংলকপদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শান্নরোয় ধরমবির থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
শ্রী মোদীনা এক্সতা হায়খি;
শ্রী মোদীনা এক্সতা হায়খি;
“#Paralympics2024 দা নুপাগী ক্লব থ্রো এফ-৫১ ইভেন্তদা মহাক্না ভারতকী অহানবা পেরালেম্পিক গোল্দ অমা ফংদুনা ধরমবিরনা পুৱারি অমা শেম্লে। মহাক্কী মাইথিবা পীবা ঙমদবা থৌননা মরম ওইদুনা মাইপাকপা অসি ফংলকখিবনি। মসিগী মাইপাকপা অসিদা ভারত হরাওরে। #Cheer4Bharat”