য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
য়ুনিয়ন হোম মিনিস্তর শ্রী অমিত সাহ শরুক য়াদুনা, হয়েং নিউ দিল্লিদা, ভারত সরকার, ত্রিপুরা সরকার অমসুং নেসনেল লিবরেসন ফ্রন্ত ওফ ত্রিপুরা(এন এল এফ তি) অমসুং ওল ত্রিপুরা তাইগর ফোর্স(এ তি তি এফ)গী মীহুৎশিংগী মরক্তা মেমোরেন্দম ওফ সেত্তলমেন্ত অমা খুৎয়েক পীনরগনি
চাউখৎলবা, লালহৌবগী ইরাং, হিংসা অমসুং মুক্নবা লৈতবা অৱাং-নোংপোক লমদম অমগী প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী মঙলান মঙফাওনবা ঙম্নবা হোম এফেয়ার্স মিনিস্ত্রিনা চোকথবা নাইদনা থবক পায়খৎলি
প্রধান মন্ত্রী মোদীগী লমজিং মখাদা অৱাং-নোংপোক্তা শান্তি অমসুং নুংঙাই য়াইফবা পুরক্নবা মরুওইবা য়ানচে ১২ খুৎয়েক পীনখ্রে, মসিদা ত্রিপুরাগী অহুম য়াওরি
মোদী সরকারনা য়ানচেশিং খুৎয়েক পীনবদগী, চাউরাক্না মীওই লিশিং ১০ রোম খুৎলায়শিং থাদোক্লে অমসুং মহৌশাগী পুন্সিদা হল্লক্লে
03 SEP 2024 4:52PM by PIB Imphal
সেপ্তেম্বর ৪,২০২৪ দা নিউ দিল্লিদা য়ুনিয়ন হোম মিনিস্তর শ্রী অমিত সাহ শরুক য়াদুনা, ভারত সরকার, ত্রিপুরা সরকার অমসুং নেসনেল লিবরেসন ফ্রন্ত ওফ ত্রিপুরা(এন এল এফ তি) অমসুং ওল ত্রিপুরা তাইগর ফোর্স(এ তি তি এফ)গী মীহুৎশিংগী মরক্তা মেমোরেন্দম ওফ সেত্তলমেন্ত অমা খুৎয়েক পীনরগনি। মেমোরেন্দম ওফ সেত্তলমেন্ত খুৎয়েক পীনবা থৌরম অদুদা ত্রিপুরাগী চীফ মিনিস্তর প্রোফেসার(দোক্তর) মনিক সাহা অমসুং হোম এফেয়ার্স মিনিস্ত্রি অমসুং ত্রিপুরা সরকারগী সেনিয়ার ওফিসিএলশিং শরুক য়াগনি।
চাউখৎলবা, লালহৌবগী ইরাং, হিংসা অমসুং মুক্নবা লৈতবা অৱাং-নোংপোক লমদম অমগী প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী মঙলান মঙফাওনবা ঙম্নবা হোম এফেয়ার্স মিনিস্ত্রিনা চোকথবা নাইদনা থবক পায়খৎলি। প্রধান মন্ত্রী মোদীগী লমজিং মখাদা অৱাং-নোংপোক্তা শান্তি অমসুং নুংঙাই য়াইফবা পুরক্নবা মরুওইবা য়ানচে ১২ খুৎয়েক পীনখ্রে, মসিদা ত্রিপুরাগী অহুম য়াওরি। মোদী সরকারনা য়ানচেশিং খুৎয়েক পীনবদগী, চাউরাক্না মীওই লিশিং ১০ রোম খুৎলায়শিং থাদোক্লে অমসুং মহৌশাগী পুন্সিদা হল্লক্লে।

Ministry of Home Affairs
In presence of Union Home Minister, Shri Amit Shah, a Memorandum of Settlement to be signed among Government of India, Government of Tripura and representatives of National Liberation Front of Tripura (NLFT) and All Tripura Tiger Force (ATTF), in New Delhi tomorrow
Ministry of Home Affairs has been working tirelessly to fulfill Prime Minister Shri Narendra Modi’s vision of developed Northeast, free from extremism, violence and conflict
Under the leadership of PM Modi the government has signed 12 important agreements to bring peace and prosperity in the Northeast, of which 3 relate to Tripura
Due to signing of several agreements by Modi Government, around 10 thousand people have given up arms and joined mainstream
03 SEP 2024 4:52PM by PIB Delhi
In presence of Union Home Minister and Minister of Cooperation, Shri Amit Shah, a Memorandum of Settlement is to be signed among Government of India, Government of Tripura and representatives of National Liberation Front of Tripura (NLFT) and All Tripura Tiger Force (ATTF), in New Delhi on Wednesday, 04 September 2024. The Chief Minister of Tripura, Prof. (Dr.) Manik Saha and senior officials of the Ministry of Home Affairs and Government of Tripura will also be present during the signing of the Memorandum of Settlement.
The Ministry of Home Affairs has been working tirelessly to fulfill Prime Minister Shri Narendra Modi’s vision of developed Northeast, free from extremism, violence and conflict. Under the leadership of Prime Minister the government has signed 12 important agreements to bring peace and prosperity in the Northeast, of which 3 relate to the State of Tripura. Due to signing of several agreements by Modi Government, around 10 thousand people have given up arms and joined mainstream