প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
সনাগী মেদল ফংলকপগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বেতমিন্তন শান্নরোয় নিতেস কুমার থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
02 SEP 2024 8:16PM by PIB Imphal
হৌজিক ফ্রান্সতা চৎথরিবা পেরিস পেরালেম্পিক্সতা নুপাগী পেরা বেতমিন্ত শিঙ্গল এসএল-৩ ইভেন্তদা সনাগী মেদল অমা ফংলকপগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বেতমিন্তন শান্নরোয় নিতেস কুমার থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“মহাক্না সনাগী মেদল ফংদুনা, নুপাগী পেরা বেতমিন্ত শিঙ্গল এসএল-৩ ইভেন্তদা নিতেস কুমারনা অচৌবা মাইপাকপা অমা পুরক্লে। মহাক্কী হৈথোই-শিংথোইবা অমসুং খাংবা কনবগীদমক মহাক মমিং চৎলি। তুংদা হৌগৎলক্লিবা শান্নরোয়শিংদা মহাক্না পুক্নিং থৌগৎপা ওইরসনু। @niteshnk11
#Cheer4Bharat"

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi congratulates badminton player Nitesh Kumar for clinching Gold
02 SEP 2024 8:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated Nitesh Kumar for winning a Gold medal in the Para Badminton Men's Singles SL3 event at the ongoing Paris Paralympics in France.
The Prime Minister posted on X:
"A tremendous achievement by Nitesh Kumar in the Para Badminton Men's Singles SL3, as he wins the Gold! He is known for his incredible skills and perseverance. May he keep motivating upcoming athletes. @niteshnk11
#Cheer4Bharat"