Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi congratulates badminton player Thulasimathi Murugesan on winning Silver medal
02 SEP 2024 9:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated Thulasimathi Murugesan for winning a Silver medal in the Women's Badminton SU5 event at the ongoing Paris Paralympics.
The Prime Minister posted on X:
"A moment of immense pride as Thulasimathi wins a Silver Medal in the Women's Badminton SU5 event at the #Paralympics2024! Her success will motivate many youngsters. Her dedication to sports is commendable. Congratulations to her.
@Thulasimathi11
#Cheer4Bharat"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
সিলভর ফংলকপগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বেতমিন্তন শান্নরোয় তুলসিমতি মুরুগেসন থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
02 SEP 2024 9:16PM by PIB Imphal
হৌজিক ফ্রান্সতা চৎথরিবা পেরিস পেরালেম্পিক্সতা নুপীগী বেতমিন্তন এস.য়ু-৫ ইভেন্তদা সিলভর মেদল অমা ফংলকপগীদমক ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তুলসিমতি মুরুগেসন থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“#Paralympics2024 তা নুপীগী বেতমিন্তন এস.য়ু-৫ ইভেন্তদা তুলসিমতিনা সিলভর মেদল অমা ফংলকপা অসি য়াম্না চাউথোকচনিংঙাই ওইবা মিকুপ অমনি। মহাক্কী মাইপাকপনা নহারোল কয়া পুক্নিং থৌগৎকনি। শান্নবদা মহাক্কী কৎথোকপা অসি থাগৎনিঙাইনি। মহাক থাগৎপা ফোঙদোকচরি।
@Thulasimathi11
#Cheer4Bharat"