প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পেরিস পেরালেম্পিক্স ২০২৪ দা পি২-নুপীগী মিতর ১০গী এয়র পিস্তোল এস.ঐচ ১ ইভেন্তদা ব্রোঞ্জ ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা রুবিনা ফ্রান্সিস থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
31 AUG 2024 8:19PM by PIB Imphal
পেরিস পেরালেম্পিক্স ২০২৪ দা পি২-নুপীগী মিতর ১০গী এয়র পিস্তোল এস.ঐচ ১ ইভেন্তদা ব্রোঞ্জ ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রুবিনা ফ্রান্সিস থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“Paralympics2024 দা পি২-নুপীগী মিতর ১০গী এয়র পিস্তোল এস.ঐচ ১ ইভেন্তদা রুবিনা ফ্রান্সিসনা ব্রোঞ্জ অমা ফংদুনা ভারতকী অতোপ্পা চাউথোকচনিঙাই ওইবা তাঞ্জা অমা ফংলে। মহাক্কী থোইদোক-হেন্দোকপা অচেৎপা ফিরেপ, খাংবা কনবা অমসুং লেংদবা খোঙফম্না মশক থোকপা মহৈ চারে।
#Cheer4Bharat “

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Rubina Francis on winning Bronze in P2 - Women's 10M Air Pistol SH1 event at Paris Paralympics 2024
31 AUG 2024 8:19PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Rubina Francis on winning Bronze in P2 - Women's 10M Air Pistol SH1 event at the Paris Paralympics 2024.
The Prime Minister posted on X:
“Yet another proud moment for India as Rubina Francis wins a Bronze in the P2 - Women's 10M Air Pistol SH1 event at the #Paralympics2024. Her exceptional focus, determination, and perseverance have given outstanding results.
#Cheer4Bharat “