Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Rubina Francis on winning Bronze in P2 - Women's 10M Air Pistol SH1 event at Paris Paralympics 2024
31 AUG 2024 8:19PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Rubina Francis on winning Bronze in P2 - Women's 10M Air Pistol SH1 event at the Paris Paralympics 2024.
The Prime Minister posted on X:
“Yet another proud moment for India as Rubina Francis wins a Bronze in the P2 - Women's 10M Air Pistol SH1 event at the #Paralympics2024. Her exceptional focus, determination, and perseverance have given outstanding results.
#Cheer4Bharat “

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পেৰিছ পেৰালিম্পিক ২০২৪ত পি ২ - মহিলা ১০ এম এয়াৰ পিষ্টল এছ এইচ ১ ইভেণ্টত ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভ কৰাৰ বাবে ৰুবিনা ফ্ৰান্সিছক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
31 AUG 2024 8:19PM by PIB Guwahati
পেৰিছ পেৰালিম্পিক ২০২৪ত P2 - মহিলা ১০ মিটাৰ এয়াৰ পিষ্টল SH1 ইভেণ্টত ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভ কৰাৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ৰুবিনা ফ্ৰান্সিছক অভিনন্দন জনাইছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰি লিখিছে:
“ৰুবিনা ফ্ৰান্সিছে #পেৰালিম্পিক২০২৪ত পি ২ - মহিলা ১০ এম এয়াৰ পিষ্টল এছ এইচ ১ ইভেণ্টত ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভ কৰি ভাৰতৰ বাবে আন এক গৌৰৱৰ মুহূৰ্ত কঢ়িয়াই আনিছে। তেখেতৰ ব্যতিক্ৰমী মনোযোগ, দৃঢ়তা আৰু অধ্যৱসায়ে অসাধাৰণ ফলাফল আনি দিছে।
#Cheer4Bharat”