প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ভাৰতীয় শ্বুটাৰ ম’না আগৰৱালাক আৰ২ মহিলা ১০ মিটাৰ এয়াৰ ৰাইফল এছএইচ১ ইভেন্টত ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভৰ বাবে অভিনন্দন জনাইছে
30 AUG 2024 4:39PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে পেৰিছ পেৰা অলিম্পিক, ২০২৪-ত আৰ২ মহিলা ১০ মিটাৰ এয়াৰ ৰাইফল এছএইচ১ ইভেন্টত ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভৰ বাবে ভাৰতীয় শ্বুটাৰ ম’না আগৰৱালাক অভিনন্দন জনাইছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এক্সত এইদৰে প’ষ্ট কৰে;
“পেৰিছ #Paralympics2024-ত আৰ২ মহিলা ১০ মিটাৰ এয়াৰ ৰাইফল এছএইচ১ ইভেন্টত ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভৰ বাবে ম’না আগৰৱালাক অভিনন্দন জনালোঁ!
এই উল্লেখযোগ্য কৃতিত্বই তেওঁৰ নিষ্ঠাৰ মনোভাৱ আৰু উৎকৃষ্টতাৰ সন্ধান কাৰ্য্যকে প্ৰতিফলিত কৰে। ম’নাক লৈ ভাৰত গৌৰৱান্বিত!
#Cheer4Bharat”

Prime Minister's Office
Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulates Indian shooter, Mona Agarwal on winning the Bronze medal in R2 Women 10m Air Rifle SH1 event
30 AUG 2024 4:39PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Indian shooter, Mona Agarwal on winning the Bronze medal in R2 Women 10m Air Rifle SH1 event at Paris Paralympics 2024.
The Prime Minister posted on X;
“Congratulations to Mona Agarwal on winning the Bronze medal in R2 Women 10m Air Rifle SH1 event at the Paris #Paralympics2024!
Her remarkable achievement reflects her dedication and quest for excellence. India is proud of Mona!
#Cheer4Bharat”