প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী শুতর, মোনা অগর্ৱালনা আর.2 ৱিমেন 10মিতর এয়র রাইফল ইভেন্ততা ব্রোঞ্জ মেদল লৌরকপদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
30 AUG 2024 4:39PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী শুতর, মোনা অগর্ৱালনা পেরিস পেরালীম্পিক্স 2024গী আর.2 ৱিমেন 10মিতর এয়র রাইফল ইভেন্ততা ব্রোঞ্জ মেদল লৌরকপদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না থাগৎখিঃ
“পেরিস #Paralympics2024গী আর.2 ৱিমেন 10মিতর এয়র রাইফল ইভেন্ততা ব্রোঞ্জ মেদল লৌরকপগীদমক্তা মোনা অগর্ৱালবু থাগৎচরি!
মহাক্কী মশক নাইরবা মায় পাকপা অসিনা মহাক্কী পুক্নিং চেৎপা অমসুং মায় পাক্তবা য়াদে হায়বগী ইথিলগী মমি তারি। ভারতনা মোনাগীদমক্তা চাউথোকচরি”।
#Cheer4Bharat”

Prime Minister's Office
Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulates Indian shooter, Mona Agarwal on winning the Bronze medal in R2 Women 10m Air Rifle SH1 event
30 AUG 2024 4:39PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Indian shooter, Mona Agarwal on winning the Bronze medal in R2 Women 10m Air Rifle SH1 event at Paris Paralympics 2024.
The Prime Minister posted on X;
“Congratulations to Mona Agarwal on winning the Bronze medal in R2 Women 10m Air Rifle SH1 event at the Paris #Paralympics2024!
Her remarkable achievement reflects her dedication and quest for excellence. India is proud of Mona!
#Cheer4Bharat”