ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଜନ ଧନ ଯୋଜନାର ୧୦ ବର୍ଷ ପୂର୍ତ୍ତୀ ଅବସରରେ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
28 AUG 2024 1:32PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ଜନ ଧନ ଯୋଜନାର ୧୦ ବର୍ଷ ପୂରଣ ହୋଇଥିବାରୁ ଖୁସି ପ୍ରକାଶ କରିଛନ୍ତି । ଏହି ଅବସରରେ ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ନାମୋ ଆପ୍‌ରେ ବିତ୍ତୀୟ ସମାବେଶନ କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମ ଉପରେ ଏକ କୁଇଜ୍ ଘୋଷଣା କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି;
“ଜନ ଧନ ଯୋଜନା ଉପରେ ନାମୋ ଆପ୍‌ରେ ଏକ ଆକର୍ଷଣୀୟ କୁଇଜ୍ ରହିଛି । ଏଥିରେ ଅଂଶଗ୍ରହଣ କରନ୍ତୁ ! #10YearsOfJanDhan”

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi marks 10 years of Jan Dhan Yojana
28 AUG 2024 1:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi marked the 10 years of Jan Dhan Yojana today.
Shri Modi also announced a quiz on the financial inclusion program on the Namo App.
The Prime Minister posted on X:
"NaMo App has an interesting quiz on the Jan Dhan Yojana. Do take part in it! #10YearsOfJanDhan"