Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi marks 10 years of Jan Dhan Yojana
28 AUG 2024 1:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi marked the 10 years of Jan Dhan Yojana today.
Shri Modi also announced a quiz on the financial inclusion program on the Namo App.
The Prime Minister posted on X:
"NaMo App has an interesting quiz on the Jan Dhan Yojana. Do take part in it! #10YearsOfJanDhan"

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
‘জন ধন যোজনা’ৰ দশম বৰ্ষপূৰ্তি উদযাপন কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে
28 AUG 2024 1:32PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ‘জন ধন যোজনা’ৰ দশম বৰ্ষপূৰ্তি উদযাপন কৰে৷
শ্ৰী মোদীয়ে নমো এপ-ত বিত্তীয় অন্তৰ্ভুক্তি কাৰ্যসূচী সন্দৰ্ভত এক ‘কুইজ প্ৰতিযোগিতা’ ঘোষণা কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘এক্স’-ত ‘পোষ্ট’ কৰিছে:
"নমো এপ-ত জন ধন যোজনা সন্দৰ্ভত এক আকৰ্ষণীয় ‘কুইজ প্ৰতিযোগিতা’ৰ আয়োজন কৰা হৈছে। সকলোৱে ইয়াত অংশগ্ৰহণ কৰিব! #10YearsOfJanDhan"