Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi marks 10 years of Jan Dhan Yojana
28 AUG 2024 1:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi marked the 10 years of Jan Dhan Yojana today.
Shri Modi also announced a quiz on the financial inclusion program on the Namo App.
The Prime Minister posted on X:
"NaMo App has an interesting quiz on the Jan Dhan Yojana. Do take part in it! #10YearsOfJanDhan"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জন ধন য়োজনা চহি ১০ মপুং ফাদুনা মায় পাক্লে হায়বা তাকখ্রে
28 AUG 2024 1:32PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জন ধন য়োজনা চহি ১০ মপুং ফাদুনা মায় পাক্লে হায়না ঙসি ফোংদোকখ্রে।
শ্রী মোদীনা নামো এপতা ফাইনান্সিএল ইনক্লুজন প্রোগ্রামগী মতাংদা ক্বিজ অমা লাউথোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
"নামো এপ অসিদা জন ধন য়োজনাগী মতাংদা নুংঙাইরবা ক্বিজ অমা য়াওরি। মসিদা শরুক য়াবীয়ু! #10YearsOfJanDhan"