প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নেপালগী তনাহুন জিলাদা লম্বীগী খুদোংথিবা থৌদোক অমদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
23 AUG 2024 10:22PM by PIB Imphal
নেপালগী তনাহুন জিলাদা লম্বীগী খুদোংথিবা থৌদোক অমদা মীওই কয়া লৈখিদবদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। খুদোংথিবা নংলবা মীওইশিংদা ভারত এম্বেসিনা পাংবা য়াবা মতেং পাংগনি হায়না মহাক্না থাজবা পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“নেপালগী তনাহুন জিলাদা লম্বীগী খুদোংথিবা থৌদোক অমদা মীওই কয়া লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলকপা ওইরসনু। খুদোংথিবা নংলবা মীওইশিংদা ভারত এম্বেসিনা পাংবা য়াবা মতেং পাংলি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi condoles the loss of lives due to road mishap in Tanahun district, Nepal
23 AUG 2024 10:22PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today condoled the loss of lives due to a road mishap in Tanahun district, Nepal. He reassured that the Indian Embassy will provide all possible assistance to those affected.
Shri Modi in a post on X wrote:
“Saddened by the loss of lives due to a road mishap in Tanahun district, Nepal. Condolences to the bereaved families. May the injured recover at the earliest. The Indian Embassy is providing all possible assistance to those affected.”