প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অহানবা নেস্নেল স্পেস দেনা লাকপদা জাতিদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
23 AUG 2024 9:39AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি অহানবা নেস্নেল স্পেস দেনা লাকপদা জাতিদা মহাক্কী য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে। Xতা শিয়র তৌখিবা পাউজেল অমদা প্রধান মন্ত্রীনা স্পেস সেক্তরদা ভারতকী শীংথানীংঙাই ওইবা মাইপাকপশিংদা চাউথোকচবা ফোংদোকখি।
“অহানবা নেস্নেল স্পেস দেনা লাকপদা মীপুম খুদিংমক্তা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। স্পেস সেক্তরদা ঐখোয়গী লৈবাক্না মায়পাকখিবশিংবু য়াম্না চাউথোকচবা পোকপগা লোয়ননা নীংশিংলি। নুমিৎ অসি ঐখোয়গী স্পেস সাইন্তিস্তশিংনা শরুক তমখিবশিংবু শীংথাবগী নুমিৎ অমসু ওইরি,” হায়না প্রধান মন্ত্রী মোদীনা ফোংদোকখি।
স্পেস সেক্তর খুমাং চাউশিনহন্নবা সরকারগী ফিরেপকী মতাংদা পল্লদুনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়, “ঐখোয়গী সরকারনা সেক্তর অসিগা মরী লৈনবা তুংলমচৎকী ওইবা ৱারেপ কয়া লৌখি অমসুং ঐখোয়না লাক্কদৌরিবা মতমশিংদা হেন্না তৌরকখিগনি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi greets the nation on occasion of first National Space Day
23 AUG 2024 9:39AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today extended his heartfelt greetings to the nation on the occasion of the first National Space Day. In a message shared on X, the Prime Minister expressed immense pride in India’s remarkable achievements in the space sector.
“Greetings to everyone on the first National Space Day. We recall with great pride our nation’s achievements in the space sector. It is also a day to laud the contributions of our space scientists,” Prime Minister Modi stated.
Highlighting the government’s commitment to advancing the space sector, the Prime Minister noted, “Our Government has taken a series of futuristic decisions relating to this sector and we will do even more in the times to come.”