Prime Minister's Office
Prime Minister, Shri Narendra Modi shares glimpses of Raksha Bandhan celebration
Children celebrate Rakhi with Prime Minister, Shri Narendra Modi
Children tie Rakhi to Prime Minister
19 AUG 2024 2:18PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared glimpses of Raksha Bandhan celebration with children at his residence 7, Lok Kalyan Marg, New Delhi.
Children tied Rakhi to Prime Minister, Shri Narendra Modi and celebrated Rakhi festival with him.
In series of X post, the Prime Minister said;
“Here are glimpses from a special Raksha Bandhan celebration at 7, LKM.”
“Happy to have marked Raksha Bandhan with my young friends.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রক্ষা বন্ধন থৌরমগী শক্তমশিং উৎখ্রে
অঙাংশিংনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা লোয়ননা রাখি পাংথোকখি
অঙাংশিংনা প্রধান মন্ত্রীদা রাখি পুনখি
19 AUG 2024 2:18PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নিউ দিল্লিগী ৭, লোক কলয়ান মার্গতা লৈবা মহাক্কী য়ুমদা অঙাংশিংগা লোয়ননা রক্ষা বন্ধন থৌরম পাংথোকখিবগী শক্তমশিং উৎখ্রে।
অঙাংশিংনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীদা রাখি পুনখি অমসুং মহাক্কা লোয়ননা রাখি পাংথোকখি।
এক্স পোস্তকী পরিং অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“৭, লোক কলয়ান মার্গতা অখন্নবা রক্ষা বন্ধন থৌরম অমা পাংথোকখিবগী শক্তমশিং লৈজরে”।