প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহারাজা বির বিক্রম কিশোর মনিক্যা বাহাদুরবু মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
19 AUG 2024 2:02PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি মহারাজা বির বিক্রম কিশোর মনিক্যা বাহাদুরবু মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে। ত্রিপুরাগী চাউখৎ-থৌরাংদা লৌরম্বা মহারাজাগী অচৌবা থৌদাংবু শীংথাখি। শ্রী মোদীনা থাজবা পীরদুনা হায়খি মদুদি সরকার অসিনা ত্রিপুরাগী চাউখৎ-থৌরাংগীদমক মহারাজাগী মঙাল অদু থুংহন্নবা ফিরেপ লৌখি।
সোসিএল মেদিয়া প্লেৎফোর্ম ‘X’তা তৌবা পোস্ত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
“ঐহাক্না অথোইবা মহারাজা বির বিক্রম কিশোর মনিক্যা বাহাদুরবু মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নজরি। মহাক্না ত্রিপুরাগী চাউখৎ-থৌরাংদা অচৌবা থৌদাং অমা লৌরমখি। লায়রবা অমদি শোত্থরবশিংদা শক্তি পীনবা মাইকৈদা মহাক্না মহাক্কী পুন্সিবু কত্থোকখি। ত্রাইবেল কাংলুপশিংগীদমক মহাক্কী য়াইফ-থৌরাংগী খোঙথাংশিংবু পাকশন্না ইকাই খুম্নরি।ঐখোয়গী সরকারনা ত্রিপুরাগী চাউখৎ-থৌরাংগীদমক মহাক্কী মঙলান অদু থুংহন্নবা ফিরেপ লৌরি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi pays homage to Maharaja Bir Bikram Kishore Manikya Bahadur on his birth anniversary
19 AUG 2024 2:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today paid homage to the great Maharaja Bir Bikram Kishore Manikya Bahadur on his birth anniversary. He lauded Maharaja’s indelible role in the development of Tripura. Shri Modi assured that the Government was committed to fulfil Maharaja’s vision for Tripura's progress.
Prime Minister in a post on social media platform ‘X’ said:
“I pay homage to the great Maharaja Bir Bikram Kishore Manikya Bahadur on his birth anniversary. He played an indelible role in the development of Tripura. He devoted his life towards empowering the poor and downtrodden. His welfare measures for the tribal communities are widely respected. Our Government is committed to fulfilling his vision for Tripura's progress.”