Vice President's Secretariat
Vice-President greets the nation on Raksha Bandhan
19 AUG 2024 11:21AM by PIB Delhi
The Vice-President of India, Shri Jagdeep Dhankhar has greeted the nation on the occasion of Raksha Bandhan.
In a post on ‘X’, the Vice-President said:
“Heartiest greetings on the joyous festival of Raksha Bandhan!
A celebration of the sacred bond between brothers and sisters, this is also an occasion that signifies the commitment to support and cherish one another.
On this auspicious occasion, let us commit to uphold the dignity and respect of women, fostering an enabling environment where they can thrive and fully realise their potential.”

উপ-রাস্ত্রপতিগী লোইশঙ
উপ-রাস্ত্রপতিনা লৈবাক মীয়ামদা রক্সা বন্ধনগী য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
19 AUG 2024 11:21AM by PIB Imphal
ভারতকী উপ রাস্ত্রপতি, শ্রী জগদীপ ধংখরনা লৈবাক মীয়ামদা রক্সা বন্ধনগী য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
উপ রাস্ত্রপতিনা Xতা অসুম্না থাগৎখ্রেঃ
“নুংঙাইরবা রক্স বন্ধন লাকপদা লৈবাক মীয়ামদা নুংঙাই য়াইফবগী পাউজেল পীজরি।
মচিল মৌপ্বাগী চেৎলবা মরীগী নুংঙাইবা ফোংদোক্লিবা থৌরম অসি অমনা অমবু তেংবাংবা অমসুং ইকায় খুম্নবগী খোঙফম চেৎপগী মতৌ অমশু উৎলি।
মসিগুম্বা য়াইফরবা মতমসিদা ঐখোয়না নুপীশিংবু ইকায় খুম্ননবা খোঙফম চেৎলসি অমসুং মখোয়না মশাগী মতিক ফোংদোকচদুনা নুংঙাইনা হিংবা য়াবা অকোয়বগী ফিভম অমা শেম্নবা হোৎনরসি”।