প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে এছএছএলভি-ডি৩ (SSLV-D3)-ৰ সফল উৎক্ষেপণৰ বাবে ইছৰোক অভিনন্দন জনাইছে
16 AUG 2024 1:48PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ভাৰতীয় মহাকাশ গৱেষণা সংস্থাৰ (ISRO) বিজ্ঞানীসকলক নতুন উপগ্ৰহ উৎক্ষেপণ বাহন (SSLV)-ডি৩-ৰ সফল উৎক্ষেপণৰ বাবে অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
শ্ৰী মোদীয়ে কয় যে এই ব্যয়-সাশ্ৰয়ী এছএছএলভিয়ে মহাকাশ অভিযানত এটি গুৰুত্বপূৰ্ণ ভূমিকা পালন কৰিব আৰু ব্যক্তিগত উদ্যোগক উৎসাহিত কৰিব।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এক্সত এইদৰে প’ষ্ট কৰিছেঃ
"এয়া এক উল্লেখযোগ্য মাইলৰ খুঁটি! এই কৃতিত্বৰ বাবে আমাৰ বিজ্ঞানী আৰু উদ্যোগটোক অভিনন্দন জনালোঁ। ভাৰতৰ এতিয়া এখন নতুন উৎক্ষেপণ বাহন থকাটো অসীম আনন্দৰ কথা। ব্যয়-সাশ্ৰয়ী এছএছএলভিয়ে মহাকাশ অভিযানত এটি গুৰুত্বপূৰ্ণ ভূমিকা পালন কৰিব আৰু ব্যক্তিগত উদ্যোগকো উৎসাহিত কৰিব।" মই @isro, @INSPACeIND, @NSIL_India আৰু সমগ্ৰ মহাকাশ উদ্যোগটোক শুভেচ্ছা জনালোঁ।"

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi congratulates ISRO for successful launch of SSLV-D3
16 AUG 2024 1:48PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated the scientists of the Indian Space Research Organisation (ISRO) for the successful launch of new Satellite Launch Vehicle (SSLV)-D3.
Shri Modi said the cost-effective SSLV will play an important role in space missions and encourage private industry.
The Prime Minister posted on X:
"A remarkable milestone! Congratulations to our scientists and industry for this feat. It is a matter of immense joy that India now has a new launch vehicle. The cost-effective SSLV will play an important role in space missions and will also encourage private industry. My best wishes to @isro, @INSPACeIND, @NSIL_India and the entire space industry."