প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ISROগী মফমদা SSLV-D3 মায় পাক্না থাগৎখিবদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
16 AUG 2024 1:48PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ইন্দিয়ন স্পেস রীছর্চ ওর্গনাইজেসন (ISRO)গী সাইন্তিস্তশিংগী মফমদা অনৌবা সেতলাইত লোঞ্চ ভেহিকল (SSLV)-D3 মায় পাক্না থাগৎখিবদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে‍।
শ্রী মোদীনা শেল য়াম্না চঙদবা SSLV অসিনা স্পেস মিসন্দা মরুওইবা শক্লোন অমা লৌরগনি অমদি লনাই ইন্দস্ত্রীশিংবু পুক্নিং থৌগৎলগনি হায়খি‍।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎলকখি:
“মশক থোকপা পন্দোল অমনি! মায় পাকপা অসিগীদমক ঐখোয়গী সাইন্তিসস্তশিং অমসুং ইন্দস্ত্রীগী মফমদা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি‍। হৌজিক্তি ভারতকী অনৌবা লোঞ্চ ভেহিকল অমা লৈবসি য়াম্না নুংঙাইবা ৱাফম অমনি‍। শেল য়াম্না চঙদবা SSLV অসিনা স্পেস মিসন্দা মরুওইবা শক্লোন অমা লৌগনি অমসুং লনাই ইন্দস্ত্রীবুসু পুক্নিং থৌগৎলগূনি‍। @isro, @INSPACeIND, @NSIL_India অমসুং স্পেস ইন্দস্ত্রী পুম্বগী মফমদা য়াইফ পাউজেল পীচরি‍।”

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi congratulates ISRO for successful launch of SSLV-D3
16 AUG 2024 1:48PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated the scientists of the Indian Space Research Organisation (ISRO) for the successful launch of new Satellite Launch Vehicle (SSLV)-D3.
Shri Modi said the cost-effective SSLV will play an important role in space missions and encourage private industry.
The Prime Minister posted on X:
"A remarkable milestone! Congratulations to our scientists and industry for this feat. It is a matter of immense joy that India now has a new launch vehicle. The cost-effective SSLV will play an important role in space missions and will also encourage private industry. My best wishes to @isro, @INSPACeIND, @NSIL_India and the entire space industry."