ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପୂର୍ବତନ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଅଟଳ ବିହାରୀ ବାଜପେୟୀଙ୍କ ପୂଣ୍ୟତିଥିରେ ତାଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମେଦୀଙ୍କ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି
16 AUG 2024 10:10AM by PIB Bhubaneshwar
ପୂର୍ବତନ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ଅଟଳ ବିହାରୀ ବାଜପେୟୀଙ୍କୁ ତାଙ୍କ ପୂଣ୍ୟତିଥିରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଜଣାଇଛନ୍ତି । ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସ ରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
“ପୂଣ୍ୟତିଥିରେ ଅଟଳଜୀ ଙ୍କୁ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ।
ଦେଶ ଗଠନରେ ଅତୁଳନୀୟ ଅବଦାନ ପାଇଁ ଅଗଣିତ ଲୋକେ ତାଙ୍କୁ ସ୍ମରଣ କରୁଛନ୍ତି । ଆମ ଦେଶର ନାଗରିକମାନେ କିପରି ଉନ୍ନତମାନର ଜୀବନଧାରଣ କରିବେ ସେଥିପାଇଁ ଅଟଳଜୀ ତାଙ୍କର ସମ୍ପୂର୍ଣ୍ଣ ଜୀବନକୁ ଉତ୍ସର୍ଗ କରିଥିଲେ । ତାଙ୍କ ଲକ୍ଷ୍ୟ ହାସଲ କରିବାକୁ ଆମେ କାମ ଜାରି ରଖିବୁ ।
ଆଜି ସକାଳେ ‘ସଦୈବ ଅଟଳ’ରେ ତାଙ୍କୁ ଅନ୍ୟାନ୍ୟ andଅତିଥିମାନଙ୍କ ସହ ମିଶି ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଜଣାଇଲି ।”

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi pays tributes to Former PM Shri Atal Bihari Vajpayee on his punya tithi
16 AUG 2024 10:10AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Former PM Shri Atal Bihari Vajpayee on his punya tithi.
The Prime Minister posted on X:
“Tributes to Atal Ji on his Punya Tithi.
He is remembered by countless people for his unparalleled contribution to nation building. He devoted his entire life towards ensuring that our fellow citizens lead a better quality of life. We will keep working to fulfill his vision for India.
Paid homage to him at ‘Sadaiv Atal’ this morning, along with other distinguished dignitaries.”