Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi pays tributes to Former PM Shri Atal Bihari Vajpayee on his punya tithi
16 AUG 2024 10:10AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Former PM Shri Atal Bihari Vajpayee on his punya tithi.
The Prime Minister posted on X:
“Tributes to Atal Ji on his Punya Tithi.
He is remembered by countless people for his unparalleled contribution to nation building. He devoted his entire life towards ensuring that our fellow citizens lead a better quality of life. We will keep working to fulfill his vision for India.
Paid homage to him at ‘Sadaiv Atal’ this morning, along with other distinguished dignitaries.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হান্নগী পি.এম. শ্রী অতল বিহারী বাজপেয়ীগী লৈখিদবগী কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
16 AUG 2024 10:10AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হান্নগী পি.এম. শ্রী অতল বিহারী বাজপেয়ীগী লৈখিদবগী কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি:
“অতলজীবু মহাক্কী লৈখিদবগী কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎচরি।
লৈবাক শেমগৎপদা মহাক্না চাউনা শরুক তমলম্বগীদমক মশিং লাকঙমদ্রবা মীওইশিংনা মহাকপু নীংশিংলি। ঐখোয়গী মীচম মীয়াম্না অফবা পুন্সি অমা হিংহন্নবা মাইকৈদা মহাক্না মহাক্কী পুন্সি পুম্বা কত্থোকখি। ভারতকীদমক মহাক্কী মঙলান থুংহন্নবা ঐখোয়না মখা তানা থবক তৌখিগনি।
অতৈ মশক নাইবা মীওইশিংগা লোয়ননা ঙসি অয়ুক ‘সদৈব অতল’দা মহাকপু ইকাই খুম্নবা উৎখি।”