প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী অরবিন্দগী মপোক নুমিত্তা মহাক্কী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
15 AUG 2024 11:43AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সোসিএল মেদিয়া প্লেতফোর্ম এক্সতা শক্নাইরবা ফিলোসোফর, থিঙ্কর অমসুং অধ্যতিক্কী লুচিংবা শ্রী অরবিন্দগী মপোক নুমিত্তা মহাক্কী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী পোস্ততা শ্রী অরবিন্দনা পাংথোক্লম্বা থবকশিং অমসুং ভারতকী মীয়াম মিকপ থোক্নবা মহাক্না পীখিবা ইথিল অদু ফোঙদোকখি।
মহাক্না উৎখিবা ইকায়খুম্নবা অদুদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, মহাক্কী মপোক নুমিত্তা শ্রী অরবিন্দগী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎচরি। মহাক শক্নাইরবা ফিলোসোফর, থিঙ্কর অমসুং অধ্যতিক্কী লুচিংবা অমা ওইনা নিংশিংলি। মহাক্না লৈবাক অসি মিকপ থোকহন্নবা মীরোল কয়াদা ইথিল পীখি। মহাক্না মঙজরম্বা ভারত অদু মঙফাওনবা ঙম্নবা ঐখোয়না হোৎনরি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister Narendra Modi Pays Tribute to Sri Aurobindo on His Birth Anniversary
15 AUG 2024 11:43AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi took to social media platform X to pay homage to the revered philosopher, thinker, and spiritual leader, Sri Aurobindo, on the occasion of his birth anniversary.
The Prime Minister's post highlighted Sri Aurobindo's lasting legacy and his profound impact on India's national awakening.
In his tribute, Prime Minister Modi expressed, "Tributes to Sri Aurobindo on his birth anniversary. He is remembered as a remarkable philosopher, thinker, and spiritual leader. His emphasis on national awakening keeps inspiring generations. We remain committed to fulfilling the India he envisioned."