প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অরুনাচল প্রদেসকী মীয়াম্না মরৈবাক নুংশিবগী মমি রাজ্য অসিগী ফজরবা নাতকী পুক্কৈদা মমি তারে: প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদী
13 AUG 2024 4:35PM by PIB Imphal
অরুনাচল প্রদেসকী ইস্ত কামেংগী সেপ্পাদা #HarGharTiranga যাত্রা পাংথোকপদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে। মহাক্না হায়খি মরৈবাক নুংশিবা অদু অরুনাচল প্রদেসকী ফজরবা নাতকী পুক্কৈদা মমি তারে।
অরুনাচল প্রদেসকী চীফ মিনিস্তর শ্রী পেমা খান্দুনা এক্সতা থাগৎপা ভিদিও পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, শ্রী মোদীনা হায়খি;
“অরুনাচল প্রদেস অসি মীওই খুদিংমক্কী থম্মোয়দা মমা লৈবাক নুংশিজবা লমদম অমনি। মসি রাজ্য অসিগী ফজরবা নাতকী পুক্কৈদা মমি তারে। #HarGharTiranga হরাওনা পাংথোকপা উবদা হরাওই”।

Prime Minister's Office
The patriotism of people of Arunachal Pradesh is reflected in the state's vibrant cultural heritage : PM Narendra Modi
13 AUG 2024 4:35PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today expressed happiness over #HarGharTiranga Yatra in Seppa, East Kameng of Arunachal Pradesh. He remarked that patriotism was clearly reflected in the vibrant cultural heritage of Arunachal Pradesh.
Commenting on a video post on X by Shri Pema Khandu, Chief Minister of Arunachal Pradesh, Shri Modi wrote:
"Arunachal Pradesh is a land where patriotism is deeply rooted in the heart of every citizen. This clearly reflects in the state's vibrant cultural heritage. Glad to see such enthusiasm towards #HarGharTiranga."