Prime Minister's Office
Prime Minister meets a delegation of SC/ST MPs
09 AUG 2024 1:58PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today met a delegation of SC/ST MPs and reiterated the Government’s commitment and resolve for the welfare and empowerment of the SC/ST communities.
Shri Modi in a post on X wrote:
"Met a delegation of SC/ST MPs today. Reiterated our commitment and resolve for the welfare and empowerment of the SC/ST communities."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা এস.সি./এস.তি. এম.পি.শিংগী দেলিগেসনগা উন্নখ্রে
09 AUG 2024 1:58PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি এস.সি./এস.তি. এম.পি.শিংগী দেলিগেসনগা উন্নখ্রে অমসুং এস.সি./এস.তি. খুন্নাইগী য়াইফ য়ুম্বাল অমসুং মখোয়বু মপাঙ্গল হাপ্পগী সরকারনা খোঙফম চেৎলিবা অদুবু অমুক্কা হন্না ফোংদোকখ্রে।
শ্রী মোদীনা Xতা অসুম্না ইখিঃ
“এস.সি./এস.তি. এম.পি.শিংগী দেলিগেসনগা ঙসি উন্নরে। এস.সি./এস.তি. খুন্নাইগী য়াইফ য়ুম্বাল অমসুং মখোয়বু মপাঙ্গল হাপ্পগী খোঙফম চেৎলিবদুসু ঐহাক্না অমুক্কা হন্না ফোংদোকখ্রে।“