Prime Minister's Office
Prime Minister meets a delegation of SC/ST MPs
09 AUG 2024 1:58PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today met a delegation of SC/ST MPs and reiterated the Government’s commitment and resolve for the welfare and empowerment of the SC/ST communities.
Shri Modi in a post on X wrote:
"Met a delegation of SC/ST MPs today. Reiterated our commitment and resolve for the welfare and empowerment of the SC/ST communities."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে অনুসূচিত জাতি/জনজাতিৰ সাংসদসকলৰ এটা প্ৰতিনিধি দলক সাক্ষাৎ কৰে
09 AUG 2024 1:58PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি অনুসূচিত জাতি/জনজাতিৰ সাংসদসকলৰ এটা প্ৰতিনিধি দলক সাক্ষাৎ কৰি অনুসূচিত জাতি/জনজাতি সম্প্ৰদায়ৰ কল্যাণ আৰু সৱলীকৰণৰ বাবে চৰকাৰৰ দায়বদ্ধতা আৰু সংকল্পৰ কথা দোহাৰে।
শ্ৰী মোদীয়ে এক্সত এটা পোষ্টত লিখিছে:
"আজি অনুসূচিত জাতি/জনজাতিৰ সাংসদসকলৰ এটা প্ৰতিনিধি দলক সাক্ষাৎ কৰোঁ। অনুসূচিত জাতি/জনজাতি সম্প্ৰদায়ৰ কল্যাণ আৰু সৱলীকৰণৰ বাবে আমাৰ প্ৰতিশ্ৰুতি আৰু সংকল্পৰ কথা দোহাৰোঁ।"