প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে পশ্চিমবংগৰ প্ৰাক্তন মুখ্যমন্ত্ৰীৰ মৃত্যুত শোক প্ৰকাশ কৰিছে
08 AUG 2024 1:45PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি পশ্চিম বংগৰ প্ৰাক্তন মুখ্যমন্ত্ৰী বুদ্ধদেৱ ভট্টাচাৰ্যৰ মৃত্যুত শোক প্ৰকাশ কৰে।
শ্ৰী মোদীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰিছে:
"পশ্চিমবংগৰ প্ৰাক্তন মুখ্যমন্ত্ৰী বুদ্ধদেৱ ভট্টাচাৰ্যৰ মৃত্যুত দুখিত। তেওঁ এগৰাকী ৰাজনৈতিকভাবে শক্তিশালী ব্যক্তি আছিল যিয়ে প্ৰতিশ্ৰুতিৰে ৰাজ্যখনৰ সেৱা কৰিছিল। তেওঁৰ পৰিয়াল আৰু সমৰ্থকসকলৰ প্ৰতি মোৰ আন্তৰিক সমবেদনা। ওম শান্তি।"

Prime Minister's Office
PM condoles demise of former CM of West Bengal
08 AUG 2024 1:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today condoled the demise of former Cheif Minister of West Bengal Shri Buddhadeb Bhattacharjee.
Shri Modi posted on X:
"Saddened by the passing of Shri Buddhadeb Bhattacharjee, former CM of West Bengal. He was a political stalwart who served the state with commitment. My heartfelt condolences to his family and supporters. Om Shanti."