Prime Minister's Office
PM condoles demise of former CM of West Bengal
08 AUG 2024 1:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today condoled the demise of former Cheif Minister of West Bengal Shri Buddhadeb Bhattacharjee.
Shri Modi posted on X:
"Saddened by the passing of Shri Buddhadeb Bhattacharjee, former CM of West Bengal. He was a political stalwart who served the state with commitment. My heartfelt condolences to his family and supporters. Om Shanti."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ৱেস্ব বেঙ্গলগী হান্নগী সি.এম. লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
08 AUG 2024 1:45PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ৱেস্ত বেঙ্গলগী হান্নগী মুখ্য মন্ত্রী শ্রী বুদ্ধদেব ভত্তচারজীনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে‍।
শ্রী মোদীনা X থাগৎলকখি:
“ৱেস্ত বেঙ্গলগী হান্নগী সি.এম. শ্রী বুদ্ধদেব ভত্তচার্জীনা লৈখিদবসিনা পুক্নিং ৱাহল্লে‍। মহাক অচেৎপা ফিরেপকা লোয়ননা মীয়ামগী থৌগল তৌরম্বা রাজনিতীৱালা অমনি‍। মহাক্কী ইমুং মনুং অমসুং মহাকপু শৌগৎপশিংগী মফমদা ঐহাক্না অৱাবা ফোঙদোকচরি‍। ওম শান্তি‍।”