প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রাস্ত্রপতিবু ফিজিগী খ্বাইদগী ৱাংবা সিভিলিয়নদা পীবা মনা পীরকপদা হরাওবা ফোংদোকখ্রে
06 AUG 2024 5:29PM by PIB Imphal
ভারতকী রাস্ত্রপতি শ্রীমতি দ্রৌপদি মুর্মুবু ফিজিগী খ্বাইদগী ৱাংবা সিভিলিয়নদা পীবা মনা, কম্পেনিয়ন ওব দি ওর্দর ওব ফিজি পীদুনা ইকাইখুম্নবা উৎখ্রে।
রাস্তপতিগী মফমদা হরাওবা ফোংদোক্লদুনা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি X তা থাগৎখিঃ
"রাস্ত্রপতিজিবু ফিজিগী খ্বাইদগী ৱাংবা সিভিলিয়নদা পীবা মনা, কম্পেনিয়ন ওব দি ওর্দর ওব ফিজি পীদুনা ইকাইখুম্নবা উৎলকপদা হরাওবা ফোঙদোকচরি। মসি ভারত মচা খুদিংমক্কী চাউথোকচনিংঙাই অমসুং হরাওবা ফোংদোকচনিংঙাই ওইরবা মীকুপ অমনি। মসি রাস্ত্রপতিজিগী লুচিং অমসুং ভারত অমসুং ফিজিগী মরক্তা লৈনরিবা প্রজা মীয়ামগী মরীবু শকখঙবগী খুদম অমনি।"

Prime Minister's Office
PM congratulates President on being bestowed the highest civilian award of Fiji
06 AUG 2024 5:29PM by PIB Delhi
The President of India, Smt Droupadi Murmu has been bestowed the highest civilian award of Fiji, Companion of the Order of Fiji.
Congratulating the President, the Prime Minister, Shri Narendra Modi posted on X today:
"Congratulations to Rashtrapati Ji on being bestowed the highest civilian award of Fiji, Companion of the Order of Fiji. This is a moment of immense pride and joy for every Indian. It is also a recognition of Rashtrapati Ji's leadership as well as the historic people-to-people connect between India and Fiji. "